crack zenon 1 Napisano 23 Sierpnia 2021 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 23 Sierpnia 2021 SPRAWDZAJCIE TRICHOMY - To trzeba sobie do łba wbić. Ze zdjęcia tylko Jezusek by powiedział. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crack zenon 1 Napisano 23 Sierpnia 2021 @KryspieK hehehehe dobra dzieki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 23 Sierpnia 2021 @crack zenon największy zoom w aparacie i może uda się zobaczyć czy trichomy są mleczne a jeżeli nie to mikroskop kieszonkowy 60x 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crack zenon 1 Napisano 23 Sierpnia 2021 @onyx wydaje mi sie po tym zdjęciu ze da sie to okreslic i jak porownawczo spogladam na zdjecie z googla to tak wlasnie wyglądają mleczne, co o tym sadzisz? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 23 Sierpnia 2021 jeszcze trochę poczekaj. aż 30 % trychomów zmieni kolor na ciemniejszy. i nie rób zbliżenia na całą roślinke tylko na skup sie na obserwacji każdego miejsca z osobna. bo nie wszystkie miejsca dojrzewają w tym samym tempie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 24 Sierpnia 2021 @crack zenon @crack zenon spróbuj zrobić zdjęcie jeszcze bliżej coś jak ja robię tylko nie akurat liście s topy są ważne 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dan007 11 Napisano 24 Sierpnia 2021 Nie wyrazne troche foto.Min tydz jak dla mnie .kup sobie mikroskop x60 za 10 zł ułatwi to sprawe.Proponowal bym też poczytać trochę na necie albo na YT.Tam wszystko jest pokazane co i jak. Pozdro 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 24 Sierpnia 2021 @Dan007 jak na forum jest @crack zenon @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach