Andi 428 Napisano 2 Sierpnia 2019 Takie pytanko mam w boksie roślinki nic ich praktycznie nie czuć, one potem nabiorą zapachu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 2 Sierpnia 2019 najbardziej je czuć jak kwitną, w ogóle one ci już kwitną ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 2 Sierpnia 2019 nie, są na wegu jeszcze nie kwitną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 2 Sierpnia 2019 to jeszcze je poczujesz jak będą kwitnąć jeśli nie masz filtrów węglowych i szczelnego boksa, najbardziej czuć podczas kwitnienia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muraszcz 12 Napisano 2 Sierpnia 2019 zgadza się podczas kwitnienia i suszenia, wtedy najbardziej czuć jak są kwiatostany @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 3 Czerwca 2020 (edytowane) Mam pytanie, czy ozonator da sobie rade w pokoju 12mkw? Szukam czegoś do 150 zł. Edytowane 3 Czerwca 2020 przez Aron @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 3 Czerwca 2020 @Aron chyba nie i to nie jest zdrowe ponoć cały czas przebywać w ozonowanym pomieszczeniu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 3 Czerwca 2020 25 minut temu, Szym napisał: @Aron chyba nie i to nie jest zdrowe ponoć cały czas przebywać w ozonowanym pomieszczeniu To taki "grow room". Nie przebywam tam dłużej jak 2 - 3 min. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 3 Czerwca 2020 @Aron zależy jaki ale da rade tylko po co @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 3 Czerwca 2020 21 minut temu, Bimbrownik napisał: @Aron zależy jaki ale da rade tylko po co Np, taki Żeby zapanować nad zapachem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Bimbrownik 702 Napisano 4 Czerwca 2020 @Aron nie znam się na tym. Kiedyś sąsiad osuszał piwniczkę na wino, ok 8m2 i miał taki jak do auta, wielkości prostownika i dało radę Tzn nie ze osuszył tym tylko grzyba zabił 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mario2406 0 Napisano 1 Kwietnia 2021 @Borówa W dniu 02/08/2019 o 23:20, Borówa napisał: to jeszcze je poczujesz jak będą kwitnąć jeśli nie masz filtrów węglowych i szczelnego boksa, najbardziej czuć podczas kwitnienia Witam a jeżeli ja mam i już obserwuje że od 4 tygodni jak zaczęło kwitnąć i powstawać kokony mają te białe włoski ale mam wrażenie że nic nie czuć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 1 Kwietnia 2021 @Mario2406 każda odmiana może różny mieć zapach @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach