sahara 7 Napisano 25 Lipca 2021 Witam, dziewczyny ładnie kwitną (półautomaty),jednak znowu pojawił się problem z liśćmi i w żaden sposób ,patrząc na zdjęcia liści z deficytami i nadmiarem danych pierwiastków,nie mogę zdiagnozować przyczyny,nie pasuje mi to do niczego.Dzisiaj badane pH gleby 5,5-5,7. pH wody zawsze w granicach 5,7-6,3.Czy gleba nie jest ciut za kwaśna na fazę kwitnienia ,czy ujdzie ? Ewentualnie podlać ją wodą z dolomitem ? Dziewczyny podlewane preparatem dobrej marki na fazę kwietnia. Co jest nie tak ? Jakby liście były poprzecierane ,ślady w kolorze kremowym. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ŁukaszEnko 2 Napisano 25 Lipca 2021 O mamy ten sam problem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 25 Lipca 2021 @sahara @ŁukaszEnko według mnie to jakieś insekty. Przyjrzyjcie się uważnie czy coś tam nie chodzi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lukasz 0 Napisano 25 Lipca 2021 Prawie napewno są to przendziorki miałem to samo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LiitlebigWeed 132 Napisano 25 Lipca 2021 profilaktycznie zrób oprysk canna curem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sahara 7 Napisano 25 Lipca 2021 Ok,dziękuję @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach