Marcin_gd1 13 Napisano 14 Sierpnia 2019 nasiona juz ogarniete jeśli chodzi o kiełkowanie. dziękuję bardzo za pomoc i pozdrawiam ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 14 Sierpnia 2019 @Marcin_gd1 zdawaj relacje co się będzie dalej działo ? 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_gd1 13 Napisano 15 Sierpnia 2019 mam nasiona z 2 źródeł i jedno jak wyszło z ziemi ma strasznie cieniutką łodygę a drugie ma grubą łodyge wie ktoś może dlaczego tak jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triochomy 5 Napisano 15 Sierpnia 2019 (edytowane) @Marcin_gd1 takie się trafiło na starcie po czasie może się wyrównać to jak roślinka podrośnie, albo jakiś mutant wyszedł, bez fotek ciężko stwierdzić Edytowane 15 Sierpnia 2019 przez Triochomy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_gd1 13 Napisano 16 Sierpnia 2019 postaram się na dniach wstawić cos. pozdrawiam ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_gd1 13 Napisano 17 Sierpnia 2019 Jedna z roślinek Właśnie mi padła przez noc cała wyschła został drugi automat na dzień dzisiejszy ma on 4 dni zwróciłem uwagę że lekko wysychają końcówki listków ale widzę że idzie już drugie piętro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 17 Sierpnia 2019 @Marcin_gd1 chyba przesuszyłeś ziemia wydaje się na fotce sucha a młode roślinki muszą mieć wilgotno żeby korzeń się rozwijał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_gd1 13 Napisano 17 Sierpnia 2019 Powiem ci szczerze kolego że masz rację czytałem że lepiej jak mają sucho to bardziej szukają wody nie by No ale już teraz ta jedna przeżywa i będę pilnował @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_gd1 13 Napisano 17 Sierpnia 2019 (edytowane) Ogólnie mam ją pod lampą typu grow kupioną od Chińczyka 50 watt czy ona pod taką lampą mi choć Trochę podrośnie tak żebym mógł ją przenieść później do Boxa ponieważ w boksie będę miał mniejszą kontrolę nad tym wszystkim dlatego chcę żeby delikatnie podrosla mi Edytowane 17 Sierpnia 2019 przez Marcin_gd1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 17 Sierpnia 2019 @Marcin_gd1 nie można coś zdjęcia zobaczyć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_gd1 13 Napisano 17 Sierpnia 2019 którego?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 17 Sierpnia 2019 @Marcin_gd1 dobra już widać, powinna podrosnąć, a w boksie masz inne lampy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_gd1 13 Napisano 17 Sierpnia 2019 tak hpl 150w @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 17 Sierpnia 2019 @Marcin_gd1 jaka hpl? cfl chyba @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_gd1 13 Napisano 17 Sierpnia 2019 k.... ? sorki poj.... mi się heh. pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_gd1 13 Napisano 17 Sierpnia 2019 A jeszcze jedno pytanko Czy w boksie 40 x 40 mogę posadzić 2 roślinki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 17 Sierpnia 2019 (edytowane) @Marcin_gd1 możesz ale trochę będą miały ciasno przez co nie rozwiną się w pełni, chociaż ponaginasz dobrze i powinno być git Edytowane 17 Sierpnia 2019 przez Wiesiu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Marcin_gd1 13 Napisano 17 Sierpnia 2019 a moga być w jednej doniczce?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dekiel 5 Napisano 17 Sierpnia 2019 @Marcin_gd1 mogą być @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jinu 28 Napisano 22 Sierpnia 2019 @Marcin_gd1 Nie słuchaj kolegi. Nigdy nie dawaj dwóch pestek do jednej doniczki. Ja sam mam boksa niecałe 40cm na 40cm i mam 3 rośliny w osobnych doniczkach około 4litry. Jak chcesz w jednej ale dużej i szerokiej musisz oddzielić w ziemi np szkłem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach