piotet 5 Napisano 9 Czerwca 2021 siema, od czego to może być i jak temu zapobiec? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 9 Czerwca 2021 zdrowa roślina @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotet 5 Napisano 9 Czerwca 2021 @fxxx1337 okej dzięki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotet 5 Napisano 16 Czerwca 2021 takie coś zauważyłem na drugiej roślinie, co to może być? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 16 Czerwca 2021 @piotet daj sobie z tym spokój @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotet 5 Napisano 16 Czerwca 2021 @Andi dlaczego? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 16 Czerwca 2021 @piotet pokaż mi roślinę na oucie z idealnymi listkami jak ma reszte dobrych liści a widać że ma to gówno jej jest 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotet 5 Napisano 16 Czerwca 2021 @Andi okej dzięki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotet 5 Napisano 27 Czerwca 2021 siema, pytanie czy jest w miarę dobrze i czy coś lać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 27 Czerwca 2021 A lejesz już coś na kwitnienie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotet 5 Napisano 27 Czerwca 2021 @KlausKörner jeszcze nie lałem ale mam przygotowaną gnojówkę z bananów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 27 Czerwca 2021 Ja nie używałem, wydaje mi się, że nie zaszkodzi, pomoc może. Dopytaj kolegi: @fxxx1337? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotet 5 Napisano 27 Czerwca 2021 jeszcze czy z nia wszystko git i czy coś lać 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 27 Czerwca 2021 @piotet jest git, jak pokaże że jest głodna to daj jej coś na flo 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotet 5 Napisano 4 Lipca 2021 siemano, kwitnie już koło 3 tyg może trochę krócej i pytanie do was ile mogę z niej wyciągnąć tematu? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 4 Lipca 2021 @piotet na blanta będzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotet 5 Napisano 4 Lipca 2021 @Zielarka nie no ja bardziej się na dwa nastawiam, a tak poważnie to ile bo to pierwsza moja roślina która ma prawo dotrwać do ścinki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotet 5 Napisano 6 Lipca 2021 . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 6 Lipca 2021 @piotet nie wiem, to zależy od wielu czynników Czas pokaże 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotet 5 Napisano 7 Lipca 2021 co im jest? na dwóch takie coś zauważyłem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach