Borówa 10 Posted July 24, 2019 Mam pytanie czy za gieta jarania można trafić do aresztu ? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Wiesiu 27 Posted July 24, 2019 Móc mogą ale tylko po to żebyś kogoś sypnął, nie słyszałem żeby ktoś był skazany za niewielką ilość będąc nie karanym. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Patrick 17 Posted July 24, 2019 jak ja byłem w areszcie to jeden wjechał za niewielką ilość, potrzymali go z miesiąc i wypuścili, bo myśleli że sypnie kogoś Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Golota 8 Posted July 24, 2019 rzadko za małą ilość wsadzają do aresztu, przeważnie dozór, sprawa i kończy się na zawiasach, więc nie dygajcie Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kielnia 6 Posted July 24, 2019 za niewielką ilość zawiasy dają Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Pudzian 3 Posted July 24, 2019 @Kielnia tak, przeważnie zawiasy jak ma się czyste konto Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites