Kryszak80 0 Napisano 4 Czerwca 2021 Roslinki maja 2 tygodnie. Zaczęło się od dolnych listków ale zmiany zaczynają się pojawiać na pozostałych. Podlewane woda co 2 dni. Ostatnie podlewanie dopiero z dodatkami bloom micro i grow. Podlewam wpda oaza z biedronki. Dajcie znać co robić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 4 Czerwca 2021 @Kryszak80 najpierw poczytać co i jak światła ma mało @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dantes205 69 Napisano 4 Czerwca 2021 Czesc @Kryszak80. Po pierwsze, to maja za malo swiatla ( trzymasz je na parapecie?), po drugie oaza ma za wysokie ph i nie nadaje sie do podlewania. Tak jak @Tester napisal, musisz poczytac wszystkie jego poradniki, dot. uprawy. Przesadz je outdoor i poczytaj o prawidlowym podlozu, podlewaniu i nawozeniu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryszak80 0 Napisano 4 Czerwca 2021 System mam taki od 7 do 19 na parapecie łapią promienie sloneczne później pod lampe ufo led grow 90w do 1 w nocy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 4 Czerwca 2021 @Kryszak80 no to widać że nie bardzo tego światła ma jak się wyciąga @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kryszak80 0 Napisano 4 Czerwca 2021 Ok dzięki od dzisiaj pod lampa bedzie siedziała i zmienię wodę sprawdze ph gleby. Coś jeszcze bys mi zasugerował?? @TesterOk dzięki od dzisiaj pod lampa bedzie siedziała i zmienię wodę sprawdze ph gleby. Coś jeszcze bys mi zasugerował?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 4 Czerwca 2021 @Kryszak80 poczytanie trochę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 5 Czerwca 2021 8 godzin temu, Kryszak80 napisał: z dodatkami bloom Nie ma sensu lac bloom jak roślinka jeszcze nie kwitnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KryspieK 92 Napisano 6 Czerwca 2021 W dniu 04/06/2021 o 20:11, Kryszak80 napisał: System mam taki od 7 do 19 na parapecie łapią promienie sloneczne później pod lampe ufo led grow 90w do 1 w nocy 7 do 19? To niezła pozycja okna, jak tyle świeci xd Tak poważnie, jak je przestawiasz z okna na okno od 7 do 19, to też może być problemem. Zaczynałem właśnie od parapeciaków, łapały sobie słonko przez pół dnia na wschodniej stronie, po czym na balkon na południową i wiesz co? ... Rosły 2x dłużej i mizerniej, niż moja pod lampą, która prawdziwego słońca nigdy nie widziała. Prosty wniosek, albo outdoor w jednym miejscu, albo indoor tylko pod lampą. Nie wiem na ile to prawda, ale ponoć przestawianie roślin im szkodzi. Swoją drogą, co to jest dokładnie za lampa, ta twoja? Googlując ją znalazłem ją bez problemu, ale z tego co widzę musisz mieć osobną na weg i osobną na flo - masz obie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach