Filozof 38 Napisano 23 Lipca 2019 Witam mam pytanie ile można posiadać maksymalnie roślin w Holandii ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 23 Lipca 2019 do 5 roślin można posiadać bez przypału przynajmniej tak mi ziomek mówił @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 23 Lipca 2019 Czytałem że do 5 roślin możesz uprawiać, tak że bez przypału @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Podróżnik 15 Napisano 23 Lipca 2019 planuje wyjazd do Holandii chyba na stałe, zobaczymy co z tego wyjdzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 23 Lipca 2019 też bym wyjechał z Polski do Holandii aby na legalu bawić się i palić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Borówa 15 Napisano 23 Lipca 2019 jeden typek się chwalił że ma 5 roślin na legalu w Holandii @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szafonix 18 Napisano 6 Października 2019 Ja mieszkam w Holandii, hoduje wiec troche wglądu mam. 1. Teoretycznie można mieć te 5 roślin o ile się z tym nie afiszujesz (w oknie czy w ogrodzie). Ale jak smutni panowie ci wejdą na chate to masz konfistake calego sprzętu i roślin. 2. Legal to też taki se, to jest torelowane po prostu. Można jarać każdy ma na to wyjebane. 3. Przy większej hodowli, można klepać całkiem ładne profity z coffe shopami. Myśle że we wiekszosci kupia zioło z prywatnych hodowli (o ile jest dobrej jakości). Więc niby to legalne niby nie, jak nie będzie sie klepać ozorem na lewo i prawo to bedzie git. Przy większych hodowlach są przydatne filtry węglowe bo stare mochery jak coś wąchna to możesz mieć jazde z nimi. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 6 Października 2019 @szafonix a ty tam pracujesz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
szafonix 18 Napisano 6 Października 2019 @Tester nie, mieszkam po prostu i do szkoły chodze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach