Cedzik 23 Napisano 23 Lipca 2019 (edytowane) Kupiłem ostatnio haszysz od nieznanego mi typka okazał się w smaku ohydny klepać klepał, ale dziwnie mocne uderzenie, trwające max pół godziny i koniec, to mogła być ta słynna podróbka ? Edytowane 23 Lipca 2019 przez Cedzik @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 23 Lipca 2019 pewnie to był fake hash @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 23 Lipca 2019 a co to takiego jest ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kibic 230 Napisano 23 Lipca 2019 jest to pseudo haszysz robiony z jakiejś żywicy czy mydła czy coś w tym stylu nasączany syntetykiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 23 Lipca 2019 @Kibic aha no to ładnie, a jak poznać prawdziwy hasz od nieprawdziwego ? wizualnie da się ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 23 Lipca 2019 prawdziwy powinien ładnie pachnieć, wizualnie czasem ciężko rozpoznać, po prostu rób sobie swój haszyk albo znajdź dobre źródło @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 23 Lipca 2019 fake hash to straszny syf jak jarałem to to czułem kalafonie nie polecam bo można płuca wypluć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 23 Lipca 2019 jak chcesz mieć pewny hasz to zrób sobie swój albo ściągnij z maroka he he @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 23 Lipca 2019 fake hash każdy zna to już kilka lat temu było o tym głośno, palić tego nie polecam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Muraszcz 12 Napisano 23 Lipca 2019 też to miałem kiedyś ten pseudo haszysz walił po łbie aż za bardzo było wiadomo że to podróba jeszcze smak jakiejś gumy spalanej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach