crack zenon 1 Napisano 30 Maja 2021 @dantes205 a nie bedzie zle reagowac na jej ciagle przemieszczanie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dantes205 69 Napisano 30 Maja 2021 (edytowane) @crack zenon nie bedzie, . Ja mam w boxie, przy zapalonych lampach i wlaczonej wentylacji 25 st. C i 40% rh, a jak wylaczam, to mam 20 st. C i 60 % rh, czyli tez rozne warunki. Nie wem gdzie mieszkasz, ale jak bedziesz mial cieplo na dworze, to mozesz ja zostawic na stale na zewnatrz. Jak masz mozliwość, to wystaw ją od południowej strony. Edytowane 30 Maja 2021 przez dantes205 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crack zenon 1 Napisano 30 Maja 2021 @dantes205 @dantes205 wlasciwie moge sprobowac jak mowisz ze bedzie to dobra opcja, ale mam jedynie opcje wystawienia ja od zachodu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dantes205 69 Napisano 30 Maja 2021 15 minut temu, crack zenon napisał: @dantes205 @dantes205 wlasciwie moge sprobowac jak mowisz ze bedzie to dobra opcja, ale mam jedynie opcje wystawienia ja od zachodu No to utrudniasz sobie zycie z ta roslinka. Jak masz mozliwosc, to przesadz ja na out, bo nic z niej nie bedzie, za malo swiatla bedzie miala. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crack zenon 1 Napisano 30 Maja 2021 @dantes205 @dantes205 no ale nie mam gdzie na dobra sprawe tak zeby nikt sie przypadkiem na to nie natknal. a jesli juz to bym musial zapierdalac kawal zeby kontrolowac te roslinke wiec mysle ze po prostu ja zostawie i niech sie dzieje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 30 Maja 2021 @crack zenon @dantes205 tylko z parapetu grower @Dobry_Człowiek! Ściągnął 30 gieta może to nie dużo ale jak na parapet i auto to nie którzy w PC box maja 5g @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dantes205 69 Napisano 30 Maja 2021 @crack zenon potrzymaj ja na parapecie do pierwszej polowy czerwca, a potem przesadz ja na outa. Ogarnij miejscowke, jak masz daleko, to poczytaj o nawozach wolnouwalniajacych ( np. obornik) i bedziesz mogl do niej zagladac raz na tydzien, bo jak ja bedziesz trzymal na parapecie, to bedziesz sie tylko wqrwial. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crack zenon 1 Napisano 30 Maja 2021 @dantes205 no ale co rozumiesz pod mysla ze bede sie wkurwial? bo w sumie ja po prostu chciałbym wiedziec czy jest to w ogole fizycznie mozliwe wychodowac ja do końca na parapecie, bo nie wyobrażam sobie ja gdzies przenosic na outa, a czy to bedzie jakies czasochlonne czy problematyczne to wsm niewazne byleby umiec to rozwiązać i kontynuuowac uprawe i no nie zalezy mi tez na mega plonach ja jakbym sciagnal z tych dwoch roslinek 5 g to bylbym kurwa szczęśliwy i by mi to dalo duza satysfakcje bo ja narazie nie jestem pewien do konca co do tego czy ona jest w stanie w ogóle zakwitnac @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 31 Maja 2021 @crack zenon a to roślina fotoperiodyczna? bo na parapecie łatwiej było by z automatem bo fotoperiodyczna może wyrosnąć na dużego badyla, jest możliwe aby zebrać jakieś topy z uprawy parapetowej ale lepiej sadzić automata, była fotorelka gdzieś tu na forum z uprawy parapetowej i wyszło to w miarę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
crack zenon 1 Napisano 31 Maja 2021 @Szym no to jest automat @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HappyCow 44 Napisano 31 Maja 2021 (edytowane) Automat może ci zakwitnąć i może roślina ci dojdzie na parapecie. Na pewno nie będzie dużo ale zawsze własne 🙂 dla testu jak najbardziej bym spróbował ale musisz mieć na oświetlonym parapecie i chociaż pilnować pH wody która podlewasz. Jakiś biohumus na start i na kwitnienie ripen jak chcesz po kosztach Edytowane 31 Maja 2021 przez HappyCow 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach