Frugo 42 Napisano 3 Października 2021 @grolsch3 Nieee to nie plecha wszytkie topy zdrowe, były może z 2 małe topki z plecha ale to takie o wielkości 50groszy. Poza tym zdrowa 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzechoczący Grzechotnik 1,951 Napisano 3 Października 2021 @Frugo ja miałem przypadek, że też żadnego śladu człowieka, daleko od skupisk ludzkich, ale była wycinka lub po prostu czyszczenie po nawałnicy i topy z krzaka zniknęły. Musisz sam decydować, ale życzę Ci aby to była tylko zwierzyna ✌️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 3 Października 2021 @grolsch3 najchętniej to bym spał w tym lesie do ścinki haha no ale co zrobić, szkoda by było tyle czasu no i kasy też poszło trochę, bolało by serducho i przy okazji płuca wysiadly od tych kopciuchów co po mieście latają 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 3 Października 2021 Oj dojdą dojdą, byle tylko w grudniu dość światła było :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 12 Października 2021 Siema Mam pytanie A bardziej chodzi mi o waszą opinię co zrobić. Co sądzicie, przy takiej pogodzie jeśli roślina jest zdrowa i przymrozki jej nie ruszyły i nie ma.plechy, czy zostawić ją przy takiej pogodzie jeśli się tylko sprawdzi czy kosa ? Preorderki były palone i jest fajnie haha. Na dobra sprawę ten tydzień by się jej przydał myślę, ale nie jesyem pewien. Co jest haha jak sprawdzałem pogodę to było pochmurnie i z deszczem co 2 dzień prawie hahaha A teraz patrzę na forum A tu słoneczko hahaha dzięki za pomoc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 12 Października 2021 @Frugo Ja bym jeszcze trochę potrzymał @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 12 Października 2021 Tak zrobię, będę częściej kontrolował i trzymał jak się da najdłużej 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rusy 1 Napisano 14 Października 2021 @Frugo odpisz w wolnym czasie na pv na forum mam kilka pytań @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 15 Października 2021 Siema A więc mój pierwszy sezon w życiu zaliczony do udanych, na 9roslin udało się 7 z czego trochę zjadła plecha. Przypłynęlo mase doświadczenia i już więc co zrobić lepiej na następny grow. Ostatnia roślina czyli EASY SATIVA ścięta 13.10.2021. Myślę że optymalnie sobie rosła, mogłem ją potrzymać może jeszcze ale nie wiem czy był sens w takich temperaturach bo słońce już nie to samo a temperatura raczej nie przekracza 15° To teraz kilka fot. Wynik końcowy w gramach podam jak wszytko fajnie wyschnie 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 15 Października 2021 @Frugo oby klepało dobrze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 15 Października 2021 @Frugo wszystko około już takie blade brzydkie szare a krzaczek taki zieloniutki 😂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr111111 192 Napisano 15 Października 2021 @Frugo Gratulacje powodzenia w dalszych uprawach. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Frugo 42 Napisano 15 Października 2021 @Szym niby sativa ale upierdala konkret, ostatnio bata z ziomkiem spalilem na pół to mnir na 3h rozlewiło haha.@onyx nooo pani sobie piękne stała w tej umierającej dżungli 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 15 Października 2021 @Frugo piękne topy gratuluję 😎 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach