xier 0 Napisano 5 Maja 2021 Witam czy takie kubeczki dadzą radę by przytrzymać roślinki w kontrolowanych warunkach przed wyrzuceniem na out bo za dużo wykiełkowałem a mało miejsca mam w boxie i poszły już do nich i nie wiem czy z tego coś będzie myślę żeby je przetrzymać dwa tygodnie max 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 5 Maja 2021 @xier można w kubeczkach trzymać lepiej max 2 tygodnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
xier 0 Napisano 5 Maja 2021 @Tester dzięki jeszcze pytanie czy forum jest bezpieczne do przesyłania zdjęć czy czyści lokalizacje zdjęcia itd? bo jeżeli tak to zastanawiam się nad zrobieniem fotorelacji tutaj bo duży projekt mam a na forum z outdoor są pustki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 5 Maja 2021 @xier bo sie outdoor jeszcze dobrze nie zaczal @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Maja 2021 @xier jest bezpiecznie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadziqq 9 Napisano 5 Maja 2021 Takim rośliną na parapecie wystarczy to światło które wpada przez okno nie cały dzień nawet? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Maja 2021 @Tadziqq wyciągać się będą ale przeżyją te 2 tygodnie czy 3 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tadziqq 9 Napisano 5 Maja 2021 @Seba sprawdzi się to jak półautomatay sobie potrzymie tak z 2 tyg od pestki i później na out? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 5 Maja 2021 @Tadziqq tak jak liczysz jeszcze czas od pestki to spokojnie możesz tak zrobić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach