Andi 428 Napisano 20 Lipca 2019 Ziomek dał mi nasiona marihuany, tylko że są jakieś jasno zielone dla czego takie mogą być?, nie są brązowe. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 20 Lipca 2019 Pewnie niedojrzałe są i dlatego zielone @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 20 Lipca 2019 @Andi daj fotkę to ocenimy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 20 Lipca 2019 takie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cedzik 23 Napisano 20 Lipca 2019 ewidentnie nie do końca dojrzałe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Filozof 38 Napisano 20 Lipca 2019 oczywiście że nie dojrzałe @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 20 Lipca 2019 i co one są do wyrzucenia? nie wykiełkują ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 20 Lipca 2019 Wykiełkować mogą musisz po prostu sprawdzić, możliwe że będą długo kiełkować, ja kiedyś miałem zielone nasiona które wykiełkowały gdzieś po dwóch tygodniach tak że możesz próbować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 20 Lipca 2019 a one będą słabiej rosły czy normalnie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kielnia 13 Napisano 20 Lipca 2019 jak ci się uda je wykiełkować to powinny normalnie rosnąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 20 Lipca 2019 dobra jak nie sprawdzę to się nie przekonam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach