Michupeja 0 Napisano 26 Kwietnia 2021 Cześć Jestem juz w końcowym etapie wegetacji i jedna z roślin AK 47 jest inna od pozostałych.. Wszystkie kupowalem automaty feminizowane .. Stąd moje zdziwie ze moge mieć męski.. Jeżeli tak to powiedzcie mi czy po zdjęciach widać czy juz zapylil. Z gory dzięki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 26 Kwietnia 2021 @Michupeja tak, jest to męska roślina. Zależy w jakim stadium są dziewczynki, po zdjęciach męskiego ciężko ocenić czy zapylił panny. Usuń męska z boxa i zobaczysz jak się dziewczynki będą rozwijać. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 26 Kwietnia 2021 O fuck 😆 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Kwietnia 2021 (edytowane) Wywal to jak najszybciej. Chyba że masz papugi i ziarno się przyda, bo możesz dużo nie popalić jak pyłek się rozniósł. Trzymam kciuki aby było dobrze. Dymy :) Przeoczone kilka bananów na roślinie potrafi nieźle popsuć finalny efekt, a tu łooo matko. Ps. To nie jest końcowy etap wegetacji, ta roślina jest znacznie dalej. Wygląda jakby już dobrze pyliła. Pokaż zdjęcie pozostałych. Pozdrowik Edytowane 26 Kwietnia 2021 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 26 Kwietnia 2021 (edytowane) @niewiemalesiewypowiem 21 minut temu, niewiemalesiewypowiem napisał: Ps. To nie jest końcowy etap wegetacji, ta roślina jest znacznie dalej. Wygląda jakby już dobrze pyliła. Pokaż zdjęcie pozostałych. No właśnie to samo miałem na myśli, etap wegetacji już dawno za tą roślinką i ciekawe w jakim stadium są panny, mam nadzieje że jeszcze nie zapylił. @Michupeja wrzuc zdjęcia pozostałych roślinek a tego wywal z boxa. Edytowane 26 Kwietnia 2021 przez Majki 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michupeja 0 Napisano 26 Kwietnia 2021 Wstawie po 17 bo śpią ale są w 1 etapie kwitnienia to na pewno.. Nawet mnie nie strasznie bo ja tam mam ich.. Ze hoho. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 26 Kwietnia 2021 @Michupeja mam nadzieję, że ja już wyjebales. 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michupeja 0 Napisano 26 Kwietnia 2021 Siema wstawiam jak wygląda reszta. Nie widać żeby były jak na razie zapłodnione ( chyba) pierwsze 8 zdjęć to AK47 reszta white window. Oczywiście różne ujęcia bo różne dziewczynki 😜 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 26 Kwietnia 2021 @Michupeja Przy włączonej lampie mało widać, ale one dopiero zaczynają kwitnąć więc możliwe ze nic się nie stało, jedyne co teraz możesz zrobić to obserwować dziewczynki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michupeja 0 Napisano 26 Kwietnia 2021 Jak poznam ze są zapłodnione ? Albo pierwsze symptomy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Majki 223 Napisano 26 Kwietnia 2021 Za tydzień lub dwa wrzucisz kolejne foty i opiszesz sytuacje. Na pewno ktoś się znajdzie żeby udzielić odpowiedzi. Pozdrawiam 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach