ArteK 439 Napisano 16 Kwietnia 2021 Sieemanko przegladajac forum nigdzie nie natknąłem sie na konkretny temat mianowicie "jak suszyc" i teraz Mordeczki Starzy wyjadacze podzielcie sie wiedzą. Miedzy innymi temat ciemni czy po scieciu odrazu trym warunki,czas (pi razy drzwi) do momentu zapakowania do słoików?. Wdzieczny będę ja i wydaje mi sie ze nie tylko? 5🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 16 Kwietnia 2021 @ArtizO to widocznie nie szukałeś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 16 Kwietnia 2021 @Szym prosze poprowadz do tematu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 16 Kwietnia 2021 @ArtizO 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 16 Kwietnia 2021 @Szym Dziekuje Mordeczko !😊😊 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach