fxxx1337 880 Napisano 14 Maja 2021 Pokazały się preflowery, zobaczymy jak urośnie jeszcze, bo fajnie by było jakby trochę w górę poszła jeszcze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 14 Maja 2021 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 14 Maja 2021 @onyx dlatego ja auto nie trenuje, wiem ludzie będą pisać , ze to zle ale serio przy wysokim boxie wychodzi mi więcej bez LST @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 14 Maja 2021 @Dzielnicowy ja mam małego wysokościowo boxa, więc lst konieczne ;D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 14 Maja 2021 @Dzielnicowy to po co ja wyginam lowraydera jak mam boxa 140 wysokości xD @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 14 Maja 2021 @onyx powiem Ci tak, przeczytaj pół internetu wszędzie piszą ze LST na automatach powinno się robić - chodzi tu o jakieś artykuły z seed banków, ale jak już poczyta się doświadczenia growerów to już wyglada to inaczej. Wszystko zależy jak długo zbiera się do kwitnienia roślina @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 14 Maja 2021 @Dzielnicowy no właśnie moja pokazała włosy przy łodydze 19 dnia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 14 Maja 2021 Godzinę temu, Dzielnicowy napisał: ale jak już poczyta się doświadczenia growerów zależy jakich growerów, da lipne warunki pewnie, zrobi LST i narzeka że trening lipny a tu raczej grower lipny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 14 Maja 2021 @Szym racja, ale w tych quick one gdzie w 18-19 dniu zaczyna kwitnąć to LST się nie opłaca w ogóle, to tylko moje zdanie i sam nie robię, a do tego nie chce mi się naginać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 14 Maja 2021 @Dzielnicowy właśnie mi naginanie się mega spodobało a pestkę wrzuciłem taką a nie inną bo kiedyś zamawiałem nasiona dla kumpla który planował grow ale obsrał zbroje, a mi żal było tych nasion i skończyło się na tym że jestem sporadycznym użytkownikiem zioła a mam krzaka i jaram się tym w chuj xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 14 Maja 2021 No jak jest jeden to spoko, ale np 10 to mi się nie chce @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 14 Maja 2021 @Dzielnicowy ja mam pierwszego krzaka a ty 10 lat skilla xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 14 Maja 2021 @onyx pamietam swoj pierwszy box otwierany 40 razy dziennie, każdy listek sprawdzony martwienia się ze wolno idzie hehe fajnie było @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 14 Maja 2021 @Dzielnicowy właśnie teraz tak mam że 40 razy otwieram boxa przez co nie cieszę się są tak tym że coś się zmienia bo praktycznie oglądam live tego krzaka xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 15 Maja 2021 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 15 Maja 2021 Co to może być? Martwi mnie to trochę, bo z dnia na dzień bardziej żółcieją końcówki. Nie daję żadnych nawozów tylko samą wodę z prawidłowym ph @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 15 Maja 2021 @fxxx1337 Możliwe, że to nadmiar boru się tak uwidacznia. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 16 Maja 2021 DZIEŃ 28/26 Panienki zaczynają flo, troche szkoda, bo mogły by tak jeszcze poczekać z tydzień, ale no cóż automaty 😄 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 16 Maja 2021 @fxxx1337 dobrze idą. Ladny kolor liści 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 16 Maja 2021 @Dobry_Człowiek! Jak myślisz dużo jeszcze pójdą w górę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach