ArturS70 13 Napisano 14 Kwietnia 2021 Witam serdecznie. Czy ścinając liście wiatrakowe nastąpi wzrost pąkow? Czy liście zostawić? Proszę o poradę. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 14 Kwietnia 2021 @ArturS70 z tego zdjęcia malo widać ,ale z tego co widać bym je zostawił bo masz tam wszystko w miare doświetlone. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 14 Kwietnia 2021 @ArturS70 raczej problemem nie są wiatraki, a chińska lampa ;/ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 14 Kwietnia 2021 Na tej lampie już jedna uprawa wyszla..... 😆 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 14 Kwietnia 2021 Nie mówię że nie wyjdzie, mówię że nie wyciągniesz 100%. Zresztą nawet nie wiem co to za lampa, ale z doświadczenia wiem, że taka barwę dają chinczyki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 14 Kwietnia 2021 @Piccolo A mógłbyś przeczytać jeszcze raz moje pytanie? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 14 Kwietnia 2021 @ArturS70 nie ważne, chciałem pomoc ale chyba pomocy nie potrzebujesz, bo wiesz lepiej, powodzonka:) 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 14 Kwietnia 2021 Zadałem pytanie o liściach a nie o lampie. Może lampa cie razi. Skup się proszę na pytamiu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 14 Kwietnia 2021 @ArturS70 na pytanie ci ktoś odpisał wyżej już. Zostaw tak jak jest jakoś mega gęsto nie jest. Ile one kwitną ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 14 Kwietnia 2021 Flo dopiero weryfikuje lampę, coś z tego będzie ale w przypadku słabej lampy topy nie napuchną tak jakby się chciało @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 14 Kwietnia 2021 Drugi tydzień @Piccolo Drugi tydzień kwitną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 14 Kwietnia 2021 @ArturS70 a co to za lampa jest ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 14 Kwietnia 2021 Mam 2 boxy. W jednym są trzy panny Og Kusch Feminizowane a lampa Mars Hydro 1000. W drugim boxie mam 2 panny Ak47 automaty oraz 2 Critical Feminizowane. W tym boxie mam 2 lampy. Jedna Sanlight Q1 oraz Phlizon. Zdjęcia w załączniku. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 14 Kwietnia 2021 @ArturS70 to inna bajka jak masz dwie lampy tam. Jak widzę kolor tych chińskich ledow to mi się nóż w kieszeni otwiera xd. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 14 Kwietnia 2021 https://youtu.be/Z7ZQdQkKeLU @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 14 Kwietnia 2021 @ArturS70 Ja bym zaczął może od usunięcia dolnej części tej gęstwiny-u mnie zawsze pomaga uzyskać lepszą górę. Potem po może 2 tygodniach możesz stopniowo usuwać te wiatraki, które zasłaniają topy. Jest o tym filmik na kanale forum @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 15 Kwietnia 2021 Ok. Tak też uczynie. Dziękuję za podpowiedz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach