piotet 5 Napisano 12 Kwietnia 2021 siema, zastanawiałem się nad tym czy młody lasek ogrodzony siatką był by dobry pod planta, nie wiem jak często kontrolują stan drzewek w takich miejscach dlatego pytam. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Kwietnia 2021 @piotet Witaj, niezbyt trafiony pomysł, bo młodziki nie są pozbawione kontroli, ktoś tam będzie od czasu do czasu zaglądał i sprawdzał stan obecny, a jak często takie kontrole będę tam robione to ci raczej tego nikt tutaj nie powie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dantes205 69 Napisano 12 Kwietnia 2021 Zmień tytuł tematu, bo brzmi jak na forum dla pedofilów 😉 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
piotet 5 Napisano 12 Kwietnia 2021 (edytowane) @dantes205 Jeżeli podpowiesz jak to zrobić to chętnie 53 minuty temu, Zielone krainy napisał: @piotet Edytowane 12 Kwietnia 2021 przez piotet @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 13 Kwietnia 2021 @piotet zmieniłem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
insane93 38 Napisano 13 Kwietnia 2021 @Tester już myślałem ze forum padło bo było offline @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 13 Kwietnia 2021 @insane93 przeoczenie płatności za serwer @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach