Buk 8 Napisano 17 Lipca 2019 (edytowane) Witam mam pytanie jaki zastosować stymulator na kwitnienie aby zwiększyć plony ? Edytowane 17 Lipca 2019 przez Buk @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 17 Lipca 2019 ja stosowałem Biobizz Bio-Bloom topy miałem twarde i duże po tym więc polecam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 17 Lipca 2019 @Wiesiu a w smaku jak paliłeś było czuć jakąś chemie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wiesiu 80 Napisano 17 Lipca 2019 (edytowane) ja nic tam nie czułem, nie wiem nie robiłem żadnego curingu a smak tak czy tak był dobry Edytowane 17 Lipca 2019 przez Wiesiu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Buk 8 Napisano 17 Lipca 2019 może go zobaczę, ma ktoś jeszcze jakąś propozycje ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fan BMW 11 Napisano 17 Lipca 2019 ja miałem Plagron Green Sensation i sobie chwalę ten stymulator topy konkret po tym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Patrick 22 Napisano 17 Lipca 2019 (edytowane) ja dawałem samo pk13/14 na kwitnienie tylko to jest taki podstawowy nawóz w tym roku wypróbuje jeszcze stymulator dodatkowo chyba Plagron Green Sensation bo jest ponoć bardzo dobrym stymulatorem Edytowane 17 Lipca 2019 przez Patrick @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach