Rzepka885 0 Posted April 3 (edited) Witam wszystkich jestem tutaj nowy zgłosiłem się do was ponieważ mam pewien problem ogólnie mam 16 lat marihuanę zacząłem palić gdzieś 2 lata temu z przerwami i wszystko było okej do momentu gdy pare miesięcy temu dostałem jakiejś choroby mam jakąś totalną pustkę w głowie nie potrafię sobie niczego wyobrazić niemam myśli i to nie jest tak ze mam to cały czas miałem pewne etapy raz było raz nie i tak dalej w tym momencie mam to i strasznie się źle z tym czuje proszę o odpowiedz i jeszcze żadne rzeczy mnie nie interesują przed tem grałem w kosza i to bardzo lubiłem tak samo gry na telefonie wszystko mi się tak jakby znudziło tak jakby gram w coś a nierozumiem poco gram nie wiem jak to wytłumaczyć naprawdę potrzebuje pomocy a do lekarza nie pójdę i Nie powiem ze od marihuany przecież Edited April 3 by Rzepka885 Zapomniałem dopisać czegoś Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Zielone krainy 601 Posted April 3 @Rzepka885 Witaj, nikt ci w tej kwestii tutaj raczej nie pomoże, bo nic mi nie wiadomo o tym, aby tu pełnił dyżur psychiatra, lub psycholog , a ty masz problem natury psychicznej, więc powinieneś póść z nim do odpowiedniego specjalisty. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
insane93 7 Posted April 3 16 lat. Całe życie przed Tobą... obierz sobie cel i do niego dąż. Nie przestawaj o nim myśleć i się nie poddawaj, zacznij uprawiać sport najlepiej taki który mocno da Ci wycisk , pójdź na trening boksu niech ktoś da ci w mordę na treningu . Poczuj ze żyjesz... ciesz się życiem młody jesteś!! Możesz być kim chcesz@Rzepka885 !!! Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Tadziqq 1 Posted April 4 Stary musisz się na czymś po prostu skupić i przestać sobie to wmawiać, nie jest to problem od zielska tylko z *lenistwa*jesteś w takim wieku że musisz zaczynać próbować nowych rzeczy, gdybyśmy teraz chodzili do szkoły też by to inaczej wyglądało bo napewno byś znalazł sporo nowych znajomych tych dobrych jakże i złych, napewno z kimś znalazłbyś wspólny język i coś na co złapiecie zajawkę Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites