solar1970 4 Napisano 9 Maja 2021 Witam ponownie Kolegów Roślinka rośnie, brak jakichkolwiek oznak przelania czy zalania Z wyliczeń wynika, że to 5 tydzień kwitnienia. Powiedzcie jak to wygląda. I na jakim etapie jestem ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 9 Maja 2021 @solar1970 widać że ma pierwiastki, nie lej jej nic na razie oprócz wody samej 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
solar1970 4 Napisano 9 Maja 2021 Tak zrobię !. Powiedz, jaki mam czas do ścięcia ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 9 Maja 2021 @solar1970 Czym jej świecisz? Możliwe, że trochę światła ci brakuje, bo wolno puchnie i mniej azotu, bo on też zwalnia kwitnienie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
solar1970 4 Napisano 9 Maja 2021 Myślę, że mam mało światła. Stosuję LED własnej konstrukcji – dobry jakościowo! . Azot mam na minimum. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 9 Maja 2021 @solar1970 Kolor liści nie mówi o minimum, ale nie piszę tego, aby się czepiać, bo ładnie wygląda, ale jest ciemna i to będzie wpływało również na to, że wolniej będzie kwitła. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
solar1970 4 Napisano 9 Maja 2021 OK, rozumiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 9 Maja 2021 Weź załóż fotorelacje czy coś, bo spamujesz w złym temacie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
solar1970 4 Napisano 9 Maja 2021 ?? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 9 Maja 2021 @Dzielnicowy ty na moderatora awansowałeś 😂😂? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 9 Maja 2021 @solar1970 sorry myślałem ze to temat napisany przez moda 😄 tak czy owak popros admina by zmienił to na fotorelacje @Piccolo ja tu pilnuje porządku jak na mundurowego przystoi @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 9 Maja 2021 @Dzielnicowy w sumie racja 😁, zapomniałem że dzielnicowy 😂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 9 Maja 2021 Porządek musi być, nawet tutaj działa policja w służbie społeczeństwu. Dziękujemy. :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
solar1970 4 Napisano 10 Maja 2021 (edytowane) 11 godzin temu, solar1970 napisał: OK Edytowane 10 Maja 2021 przez solar1970 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach