Aron 125 Napisano 29 Marca 2021 Siemka. Mam dwa sezony: banana blaze i super lxd XL. CO o nich myślicie? Zdrowe? Robić im już jakieś treningi? Coś dołożyć? Coś zabrać? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 29 Marca 2021 wszystkie zdrowe gitarka jest @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 29 Marca 2021 @fxxx1337 No ok. LST robić? Ten cały cropping? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 29 Marca 2021 możesz już zaczynać lst @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 29 Marca 2021 A ten cały super cropping? Kiedy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 29 Marca 2021 @Aron Jak podrosną @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 29 Marca 2021 @Aron tą rurkę co masz(zdaje sie ze Co2) najlepiej wyosko nad roslinami. Co2 jest cięższe od powietrza i opada na dół @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 29 Marca 2021 @Dobry_Człowiek! Spokojna rozczochrana. Mam dwie takie rurki. Po jednej na każdą roślinkę. @Szym Rozumiem, że najpierw LST a potem SC? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 29 Marca 2021 @Aron można tak 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 30 Marca 2021 A mam jeszcze pytanie. Mogę je zostawić na 3 dni bez wody? Trochę się obawiam, bo to młode roślinki i nie wiem jak to zniosą. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 30 Marca 2021 podlej je dobrze i na spokojnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 30 Marca 2021 W ogóle. Jak mam przeprowadzić LST na tej? Ma 2 odrosty po bokach. Jak z jednej strony przycisnę ją do gleby, to druga zostanie niedoświetlona. Panowie? @Szym @Tester @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 30 Marca 2021 @Aron one będą szukać światła i się dostosują @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach