Szym 866 Napisano 2 Maja 2021 @Andi nowe liście ma dobre roślina? lej wodę i obserwuj, ph też by się przydało skontrolować @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 2 Maja 2021 (edytowane) 3 godziny temu, Szym napisał: @Andi nowe liście ma dobre roślina? lej wodę i obserwuj, ph też by się przydało skontrolować Dzisiaj skalibrowałem miernik, zrobilem wode z odżywka na ph 6.3 ale najpierw podleje wodą zwykla, na pojutrze bedzie gotowa. Do 2 tygodni przełączam na kwitnienie Edytowane 2 Maja 2021 przez Git @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 9 Maja 2021 Wkurwilem sie z 3 dni temu i zrobilem jej fryzjera. Wkurwialo mnie to ze sie rozrasta, te dolne liście byly takie penerskie, mialem wrażenie ze biora cala moc i roślina ignoruje reszte odrostow. To co wycialem wjebalem do mleka, pogotowalem i se wypilem xD Po obcieciu naprawdę sporej ilości lisci roslinka byla praktycznie gola, wygladala zwalowo jak chuj, nie mam foty niestety. To sa fotki z dzisiaj,odbija sobie powolutku, zamontowalem siatke i świruje z nią jakies wygibasy. Dodam jeszcze, ze powycinalem głównie liscie dziurawe, karlowate, poplamione. Ze 3 moze były ladne. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 9 Maja 2021 @Git masz sprawdzić pH ziemi, a nie ph wody. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 12 Maja 2021 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 16 Maja 2021 Za 3 dni przełączam na kwitnienie. Wszystko idzie jak narazie spoko, pomimo wielu poprzednich trudności i bledow (wycialem 2 liaxie ze szczytu zeby odkryc reszte) A tu 2 penerki, ktore wyleca na outa za jakos 2 tygodnie jak sie ociepli @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 18 Maja 2021 Pany, czy automat moze rosnac na świetle 12/12? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 18 Maja 2021 @Git rosnąć czy kwitnąć ? @Git wgl jak to automat to czemu chcesz zmieniać daj 18/6 cały czas przy 12/12 możesz mieć mniejsze plony czytałem gdzie o naświetlaniu auto 24/24 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 18 Maja 2021 może rosnąć, ale plony mniejsze będą @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 18 Maja 2021 59 minut temu, Annigmato napisał: @Git rosnąć czy kwitnąć ? @Git wgl jak to automat to czemu chcesz zmieniać daj 18/6 cały czas przy 12/12 możesz mieć mniejsze plony czytałem gdzie o naświetlaniu auto 24/24 Duza roslina to sezon, ktora zaraz bedzie szla na kwitnienie, obok sa 2 male donice,ktore ida out ale tu jest problem, bo pogoda jest zjebana, myslalem ze bedzie cieplo i roslinki za dnia beda na ogrodzie, a tu kurwa tydzien deszczu ma byc xD Chce juz zaczac kwitnienie, a w najgorszym wypadku tej penerzycy przedłużę troche wega, no ale ile mozna, tam juz miejsca zaraz nie bedzie w namiocie xP Wgl jedna z tych dwoch malych donic to tez sezon.. I nw co teraz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 18 Maja 2021 @Git szkoda mogłeś trochę zaczekać teraz to lipa drugi box by się przydał albo zrob mini folie na ogrodzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 18 Maja 2021 2 godziny temu, Annigmato napisał: @Git szkoda mogłeś trochę zaczekać teraz to lipa drugi box by się przydał albo zrob mini folie na ogrodzie Wpadlem na pomysł. Przełączę jutro na kwitnienie albo pojutrze i wtedy te 2 male penerki, beda miały 12h w boxie na świetle, 6h na parapecie i 6h nocy w namiocie. Wytrzymają tak 2 3 tygodnie, i tao wylecą na out, nie maja suki wyjscia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Annigmato 83 Napisano 18 Maja 2021 @Git to zrob prowizorkę z Cfl w jakimś kartonie nwm czy to nie będzie miaLo wplyw na nie takie codzienne przenoszenie ale już wolałbym je trzymać w jednym miejscu albo tu albo tu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 22 Maja 2021 Kwitnienie dzien 3 Co przypal zajebalem, przed wczoraj zrobiłem jej elegancko lollipoppa. Wyjalem ja z boxa, posprzatalem box. Mam tam 2 roslinki jeszcze, no tak znaczy mialem. Widzicie w kącie mała donice? Byla w niej peanut butter cookies, ale co? Stacja pogodowa spadla mi prosto na jej ryj. Miala zaledwie 5 dni i zginęła śmiercią tragiczną. Pomódlmy się za nią. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyx 881 Napisano 22 Maja 2021 [*] @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 25 Maja 2021 n 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 29 Maja 2021 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 29 Maja 2021 Zdrowiusienkie. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 29 Maja 2021 @Aron hehe dzieki, a na początku to miala przejebane ze mna 🤣 dobrze ze wyszla z tego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Git 509 Napisano 2 Czerwca 2021 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach