fxxx1337 880 Napisano 24 Maja 2021 @Dzielnicowy 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 24 Maja 2021 @Seba co to są za lampy? Mogę o info pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 24 Maja 2021 @Dzielnicowy https://www.amazon.de/dp/B0811MHW76/ref=cm_sw_r_cp_apa_glt_i_RWVHKJWHNJ34034CB3JM?_encoding=UTF8&psc=1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 25 Maja 2021 Sprawdzałem dzisiaj trichomy, jakieś 80~% mleka, reszta clear. Jeszcze około 2 tygodnie lecę z PK13/14 i innymi boosterami. Azot już kompletnie odkładam i przez 10 dni do harvestu flush, więc myślę, że do miesiąca temat będzie zakończony, a przynajmniej mam taką nadzieję. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 27 Maja 2021 Połowa #Week5 Nudy ;D a zdjęcia trichomów dla niedowiarka @Dzielnicowy, że w 5 weeku już jest bursztyn 😂 Kiepska jakość trichomów, bo kiepska luneta xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 27 Maja 2021 @fxxx1337 na ktorym zdjeciu bursztyn? Na moje oko to dopiero mleko powstaje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 27 Maja 2021 @fxxx1337 trichomy sie sprawdza w głąb kwiatów a nie na liscisch. Na lisciach szybciej dojrzewają bo mają więcej światła @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 27 Maja 2021 Wiem, w głąb jest więcej nawet 😄 Może uda mi się fotkę zrobić wieczorem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 28 Maja 2021 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Konto.paczkomat 43 Napisano 28 Maja 2021 Pięknie się prezentuje ta odmiana😍 bardzo mi się podoba💨 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 28 Maja 2021 Po tym zdjęciu ja np nie umiałbym stwierdzić czy jest bursztyn, jest tam ich parę ale być może są przezroczyste więc widać kolor otoczenia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 28 Maja 2021 @Konto.paczkomat Mam już ją drugi raz, pierwszym razem kozak @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 28 Maja 2021 (edytowane) @fxxx1337 one sa przezeoczyste. Tam nawet mleka nie ma. @fxxx1337 ? Co w tym smiesznego? Chyba to ja powinienem sie smiac z tego co wypisujesz. Bo zobaczyles pare bursztynowych trichomow na lisciach gdzie widac ze jest przewaga przezeoczystych. Edytowane 28 Maja 2021 przez Dobry_Człowiek! 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 28 Maja 2021 @Dobry_Człowiek! Spokojnie, masz rację. trzymaj blanta 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Maja 2021 @fxxx1337 jak zaczna trichomy w wiekszej ilosci byc mleczne - to zobaczysz jak z dnia na dzien puchna topy 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 28 Maja 2021 @Riddickosa To ja myślał, że najpierw puchną a potem trichomy się zmieniają. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 28 Maja 2021 @Dobry_Człowiek! Przepraszam, a gdzie on się z śmieje ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 28 Maja 2021 @Aron puchna caly czas. Ale z obserwacji u Siebie i Innych widze ze najwiecej puchna jak mleko powstaje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 28 Maja 2021 @Dzielnicowy Musze wykurwić tą jebaną lupę do śmieci. Sprawdziłem telefonem na maks bliskości i z flashem i jest tak 50/50 z przeźroczystymi na topach. A co do śmiania to dałem mu Haha pod komem 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 28 Maja 2021 @fxxx1337 aaa ludzie wyjmijcie kije z dupy 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach