ArteK 439 Napisano 17 Marca 2021 Siemanko wszystkim. Lampa 250w spectromaster dual. Box 60-60-180 Mam 3 panny J-H N-L auto i wychodzi na to ze GSC to nie automat. Ale do rzeczy, Jacek bardzo ladnie i efektywnie sie rozwija co do N-L przypalilo mi szczyt. Jaka odleglość zachować zeby nie sfajczyly sie na amenoo. Dodam ze ten cfl jakiś chory na umyśle bo wystarczy ze nie jest w poziomie i zaczyna tak grzać jak ruski termos. Jakieś rady sugestie ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 17 Marca 2021 @ArtizO daj z 20 cm i obserwuj czy się nie wyciągają 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 17 Marca 2021 @Szym sproboje zobaczymy co wyjdzie. Jeszcze jedno pytanko wyzej wspomnianej GSC. J-H i NL zaczely ladnie kwitnąć co do GSC nic absolutnie grzeje 18/6 jak zrobie flipa na 12/12 odbije sie jakos na tych dwoch autosach ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 17 Marca 2021 1 minutę temu, ArtizO napisał: odbije sie jakos na tych dwoch autosach ? nie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 17 Marca 2021 @Szym francja elegancja dzisis zrobie flipa i zobaczymy nie ukrywam ze najbardziej bylem napalony ma GSC J-H od startu byl bardzo marny a pani GSC byla faworytką. Widac matka natura robi swoje. Dzieki za info !🖐 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 17 Marca 2021 @Szym a powiedz mi jesli Możesz to sie nadaje na flipa ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 17 Marca 2021 @ArtizO jak chcesz z 15 g to tak 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArteK 439 Napisano 17 Marca 2021 @Szym jest to moja druga wyprawa z groow, wole zapytac doswiadczonego zielarza. Zawsze automaty lecialy a to mial byc bonusik tez auto, jednak nim nie jest. Dzieki wielkie za info i z przykrością informuje ze od czasu do czasu glowe zwrócę pozdrawiam 🖐💪😎 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach