Piccolo 210 Napisano 12 Marca 2021 Siema czy ona mi zhermila :/? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Marca 2021 @Piccolo Niestety na to wygląda. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 12 Marca 2021 @Zielone krainy to co chyba pod nóż leci xd ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Marca 2021 @Piccolo Ja bym już więcej hermy nie trzymał, ale to już każdy po swojemu musi rozsądzić czy mu się opłaca trzymać hermę, jaka mu zapyli pozostałe krzaki. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 12 Marca 2021 @Zielone krainy a u Ciebie zapylila resztę ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Marca 2021 @Piccolo Niestety tak. Nasionka mam prawie w każdym topie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 12 Marca 2021 @Zielone krainy kurwa druga już też zhermila, trudno kosze je, bo pozostałe dwie póki co okej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Marca 2021 @Piccolo Przerąbane, ale tak niestety bywa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 12 Marca 2021 @Zielone krainy nie ma co płakać, frajdy z hodowli mi to nie zabrakło 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 12 Marca 2021 @Piccolo Nie no spoko wiadomo, ale szkoda, że są straty. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach