ArturS70 13 Napisano 9 Marca 2021 Witam serdecznie. Moje panny mają 18 dni. Czy już mogę zaczynać trening Lst czy jest jeszcze za wczesnie. Drugie pytanie. Od kiedy zacząć nawozic? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MisterZielskoXD 19 Napisano 9 Marca 2021 @ArturS70 już trenuj z tymi nawozami jeszcze bym poczekał ładnie idą jak na razie moja subiektywna opinia 😛 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 9 Marca 2021 @ArturS70 trening już mogłeś wcześniej zaczac. Nawozić też już możesz, zacznij od mniejszych dawek. Kolor mają dość jasny więc nawóz na weg jak najbardziej. Tylko tak jak mówię 1/4 dawki, potem woda raz lub dwa . Nie dawaj co każde podlanie i nie zaczynaj od 100% dawki. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 9 Marca 2021 (edytowane) @Piccolo kolor jasny bo włączona lampa, nawozów bym nie dawał bo widać zdrowe to po co to psuć Edytowane 9 Marca 2021 przez Szym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 9 Marca 2021 Ogólnie są bardzo zielone. Są zasadzone w Terra profesional. Zdjęcie w załączniku. Czyli trening można już zaczynac? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 9 Marca 2021 Na zdjęciu jasno wyglądały, jak mówisz, że w realu są ciemne to nie lej nic, dobra ziemię miałeś więc pewnie i cały weg na niej możesz lecieć bez nawozów. Obserwuj kolor bo raczej tylko o azot mogą wołać, więc jak by się robiły jaśniejsze możesz im zarzucić tak jak ci pisałem wyżej. Trening zaczynaj jeszcze dziś śmiało:) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 9 Marca 2021 Tak. Poprzednie również robiły mi się jasniejsze. Podawałem im między innymi pokrzywę w formie herbatki. 😆 @Piccolo dziękuję za podpowiedzi. Co do wody. Mam wodę która podlega elektrolizie. Ec tej wody(z prawej strony) wynosi niecałe 300,a redox minus 300. W lewej komorze zbiera się cały syf a śmierdzi chlorem niesamowicie. Polecam to urządzenie dla kazdego. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 9 Marca 2021 @ArturS70 ppm a nie EC chyba 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 9 Marca 2021 Tak. Ppm@Piccolo @Piccolo dziękuję za podpowiedzi. Co do wody. Mam wodę która podlega elektrolizie. Ec tej wody(z prawej strony) wynosi niecałe 300,a redox minus 300. W lewej komorze zbiera się cały syf a śmierdzi chlorem niesamowicie. Polecam to urządzenie dla kazdego. Tak. Ppm @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach