ArturS70 13 Napisano 6 Marca 2021 Witam serdecznie. Po raz drugi postanowiłem zasiac nasionka. Xa pierwszym razem były to automaty teraz są feminizowane. Moje pytanie brzmi. Czy one potrzebują takich samych warunków w pierwszych trzech tygodniach jak automaty, czyli wilgotność 60/70, temp. 24/26 a na noc spada wilgotność do 50,temp do 18/19 Dziewczyny mają 16 dni. Bardzo szybko rosną liście wiatrakowe które już obcialem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 6 Marca 2021 8 minut temu, ArturS70 napisał: Dziewczyny mają 16 dni. Bardzo szybko rosną liście wiatrakowe które już obcialem. nie obcinał bym na tym etapie tylko spowalniasz wzrost, takie same warunki im zrób 8 minut temu, ArturS70 napisał: Xa pierwszym razem były to automaty teraz są feminizowane. tego nie rozumiem zdania @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 6 Marca 2021 @Szym Moje pierwsze nasionka, które posiałem to były automaty. Posiałem 5 szt. Teraz postanowiłem zmienić na feminizowane. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Marca 2021 @Szym Sezony ma. @ArturS70 Jak masz sezony to warunki te same, co przy auto, a tylko inna ilość godzin oświetlania weg 18/6, a flo 12/12/. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 6 Marca 2021 Tak. Zmienić godziny jak już będą w połowie drogi. Teraz mają 18/6 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Marca 2021 @ArturS70 Jakiej połowy drogi ?:D To ile ty zamierzasz trzymać sezony na wegu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 6 Marca 2021 Jak już pokażą włoski... To przełączam na tryb 12/12 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 6 Marca 2021 @ArturS70 nie pokażą włosków póki nie przelaczysz na 12/12 😉 To nie automaty ziomuś, jak im światła nie zmienisz to nigdy nie zakwitną. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArturS70 13 Napisano 6 Marca 2021 Czy zmiana swiatla znaczy barwa światła czy ilość swiatla? Czy jedno i drugie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 7 Marca 2021 @ArturS70 ilość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach