KlausKörner 880 Napisano 23 Czerwca 2021 Najważniejsze że już po wszystkim. W końcu. Gratulacje. Już jesteś bezpieczny😎😎🥇👌 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 23 Czerwca 2021 @KlausKörner każdy chciałby jak najwięcej, ale z powierzchni 35x45 ciężko coś sensownego wyciągnąć. Następnym razem może kiedyś tam odpalę coś większego 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Czerwca 2021 63g @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 23 Czerwca 2021 wymieszałem szampana z black widow, szampan przygotowany na mecz ze szwecją, myślałem że się uda, a tu jednak nie 😕 , czas płynie wolnieeeeeej, jestem kurła w innym wymiarze 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 26 Czerwca 2021 (edytowane) Nikt nie zgadł ale byliście blisko wynik 53 g po zwykłym curringu dość szybkim, zbyt intensywny smak i zapach podczas palenia zmusił mnie do przeprowadzenia wc. Nuty raczej owocowe, w tle wyczuwalne siano, gdzies popełniam ten sam błąd 😄 Ps. Klepie jak najman, na szczęście dużo tego nie jarałem Edytowane 26 Czerwca 2021 przez konopny_janusz 1 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 26 Czerwca 2021 Jest i ON. Witaj. To Super ze jest te 50 dyszek! 👏👏👏🥇🥇🥇 Może po tym WC smaku siana nabiera. Topy zbite tłuściochy? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 26 Czerwca 2021 Blisko bylem. 😄 szybko chyba poszło ci suszenie. Dlatego pewnie smak sianka pozostaje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 26 Czerwca 2021 @konopny_janusz spoko wynik, w jakiej temperaturze suszyłeś? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 26 Czerwca 2021 @KlausKörner niektóre ładne okazy zbite, ale pociąłem je na mniejsze, żeby jak najmniej gałązek jarać później 😄 @Brazil Munster Black Widow po WC też ma posmak trawy/siana, ale trochę mniejszy @Morenn 28 stopni 😕 w szafie na ubrania, ubrania wyciągnąłem ch... z tym smakiem, ważne że jest bania 😄 w następnych uprawach musze jakieś wnioski wyciągnąć, żeby nie popełniać tych samych błędów @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
KlausKörner 880 Napisano 26 Czerwca 2021 Future to jedna z mocniejszych... Buch, jeden drugi i pewnie zdziwko dopadło? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 26 Czerwca 2021 @KlausKörner nie paliłem jej aż tak dużo, jak spróbuję po wc tych najlepszych topków to dam znać jak klepło 😄 jaram więcej black widow, wystarcza mi do resetu 🙂 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 30 Czerwca 2021 (edytowane) Powiedzcie mi co to są za białe włoski obok trichomow? To nie plecha? Mały topek po WC. W życiu tyle trichomow nie widziałem Chociaż z tego co widzę Black widow też ma takie włoski na łodygach, a temat już wysuszony Edytowane 30 Czerwca 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andi 428 Napisano 30 Czerwca 2021 @konopny_janusz nie widać czy to plecha raczej nie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 1 Lipca 2021 (edytowane) Niestety wc wcięło trochę gramów i po WC i ponownym wysuszeniu wyszło z future 40 gram, w dodatku zjaralem jakis 1-2 gram. Chyba nie najgorszy wynik. Fotorelke uznaje za zamknięta, no chyba mogę jeszcze podać jak to klepie ale to wieczorem albo jutro już. Topki chude, dlatego że odciskałem je dosyć mocno ręcznikiem papierowym z wody, żeby szybciej się wysuszyło i żeby plechy nie było 🙂 Edytowane 1 Lipca 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 1 Lipca 2021 @konopny_janusz Dobrze , że jest co jarać. Zaczynasz od nowa uprawę czy przerwa? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 1 Lipca 2021 (edytowane) @Zielone krainy przerwa. Nawet jeszcze Black Widow nie wyjarałem całej 😄 Edytowane 1 Lipca 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 1 Lipca 2021 @konopny_janusz To tak, jak ja, wracam z uprawą w październiku. A teraz przygotowuje się do robienia nalewki konopnej. Nie dostałem dzisiaj w sklepie spirytusu, ale za to fajne słoiki mi się trafiły, więc chyba zrobię materiałowi, z jakiego będę robił nalewkę curing wodny. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 7 Lipca 2021 (edytowane) Ogólnie podsumowując: Black Widow usypia, Future zadziałała na mnie jak psychodelik, a pod koniec też usypia i lekko głowa zaczyna boleć, 2 buchy żeby się nieźle upierdzielić 🙂 @Tester przenieś proszę do zakończonych czy coś @Zielone krainy co do nalewek powodzenia, mi się nie chce w to bawić, wolę kupić Jagermeister, wlać go do coli, dodać kostki lodu i mam wyśmienity trunek z kompozycją 50 różnych ziół 😄 Edytowane 7 Lipca 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 8 Lipca 2021 @konopny_janusz Elegancko, czyli dobrą robotę wykonałeś, jak chodzi o swoją uprawę, gratulacje. Ja się chce pobawić w robienie nalewki, kupiłem już 2 l spirytusu, więc na dniach będę robił po raz pierwszy green dragon. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach