point.99 239 Napisano 31 Maja 2021 @Zielone krainy trochę Ci napuchło w tym namiocie, ładnie wyglądają. Woda z miodem hmmm, trzeba będzie spróbować, jeśli chociaż trochę smak się polepszy to warto. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 31 Maja 2021 @point.99 Dokładnie, sposób z miodem to patent sprawdzony przez wielu growerów, więc nie powinieneś żałować, cudów nie czyni, ale swoje robi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 4 Czerwca 2021 55 dzień kwitnienia. Leje im nawozy do końca tego tygodnia, a od poniedziałku woda z miodem i po tygodniu kosa. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
HappyCow 44 Napisano 6 Czerwca 2021 @Zielone krainy potwierdzam. Posłuchałem i smak palenia lepszy. Zawsze już będę dodawać 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 6 Czerwca 2021 Chyba wypróbuję ten miód. Jakie proporcje ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 6 Czerwca 2021 @fxxx1337 łyżka na 1,5 l @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 6 Czerwca 2021 @Morenn dziena, przez ile go stosowac? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielarka 271 Napisano 6 Czerwca 2021 @fxxx1337 przez ostatnie 2/3tyg flo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 6 Czerwca 2021 @Morenn ja ścinam za tydzień, więc nie wiem czy bedzie miało to sens @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Czerwca 2021 @fxxx1337 Będzie miało, ja też mam tydzień do kosy. Dzisiaj ostatni raz lecą u mnie nawozy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 6 Czerwca 2021 @Zielone krainy ja już tez zacząłem wczoraj flush @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 6 Czerwca 2021 @Dzielnicowy Ja flusha nie robię, jak będzie po tygodniu lania wody z miodem czuć dalej nawozy w paleniu, to im water curing zrobię. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 6 Czerwca 2021 @Dzielnicowy Ja tak samo ;D wszyscy flushują @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 9 Czerwca 2021 60 dzień kwitnienia. 4 dni do kosy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 9 Czerwca 2021 zielono tam bardzo jak 4 dni do kosy, dobry curring będzie potrzebny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 9 Czerwca 2021 @fxxx1337 Wc zrobię, jak coś po stestowaniu mi nie będzie odpowiadało. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 9 Czerwca 2021 @Zielone krainy ja już jakieś 50% liści żółtych a w sobote kosa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 9 Czerwca 2021 @fxxx1337 No to spoko, ja już dzisiaj bym ciął, ale skoro postanowiłem, że w niedziele to zetknę w niedzielę :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 9 Czerwca 2021 @Zielone krainy ja czekam jeszcze aż sobie dojrzeje xd @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 9 Czerwca 2021 @fxxx1337 U mnie już nie ma na co czekać, jak chodzi o trichomy, bo już jest więcej bursztynu na LSD niż chciałem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach