BaltazaRrr 0 Napisano 25 Lutego 2021 Siema, Ze względu na olbrzymie zagęszczenie ludzi na Śląsku zastanawiam się, czy jest sens robienia tutaj outdoor'u... Szczerze mówiąc to oprócz zwykłych ludzi obawiam się też tych zaznajomionych w temacie, którzy szukają spota na swoje rośliny. W jedną stronę miałbym z 25 km stąd moje obawy. Ile najwięcej dojeżdżaliście do spota? Ktoś próbował na Śląsku i powie jak poszło? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 25 Lutego 2021 @BaltazaRrr O ile znajdziesz miejsce, jakie będzie niedostępne dla innych, więc inni się tam nie pojawią to się uda, a jak postawisz spota w miejscu, gdzie spacerują inni ludzie, jacy odczuwają potrzebę wybrania się do lasu to prawdopodobnie nie wypali, bo zobaczą i z poczucia obowiązku społecznego to zgłoszą albo zniszczą, bo tak zostali wyedukowani. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BaltazaRrr 0 Napisano 26 Lutego 2021 Tylko obawiam się właśnie, że również sporo osób może szukać takich miejscówek. Właśnie w tym jednym celu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 26 Lutego 2021 @BaltazaRrr Godzinę temu, BaltazaRrr napisał: Ile najwięcej dojeżdżaliście do spota? 40km w jedną stronę, raz i rowerem się jechało 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Lutego 2021 (edytowane) @BaltazaRrr Odkrycie wielkie to oczywiste . Jednak jak chodzi o to, aby zrobić coś w danym bezpiecznym miejscu to tylko to, co jeszcze nikt inny nie zrobił wcześniej :D Edytowane 26 Lutego 2021 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 26 Lutego 2021 mieszkałem kiedyś na śląsku w dodatku w samym sercu śląska, wierz mi że co lasek to jakis aucik był i się nie jeden utrzymał, w rejonie kopalnianym masz pełno nieuzytków zasypanych miałęm węglowym jeszcze w latach 80tych @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 26 Lutego 2021 (edytowane) Ja się boję bardziej o to że jakieś zwierzę opierdoli całą uprawę. Znam dobre miejsce ale jest tam w cholere saren, jeleni, dzików, lisów, mysz itd. Edytowane 26 Lutego 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sardynek 8 Napisano 5 Lipca 2022 @lamasky no potwierdzam ja mieszkam obok starej kopalni ktora wyburzają i jest tam dosyć sporo miejsc w ktore nie wchodzą ludzie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach