Gość Napisano 7 Marca 2021 Cos na taki sposob wykonania? Teraz wydaje mi sie ze zaduzo zrobilem 😕 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 7 Marca 2021 @Riddickosa dobrze zrobiłeś. Ja też gole caly dół oczywiscie z rozsądkiem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 10 Marca 2021 Dzien 23ci. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Marca 2021 Dzien 24ty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UKTHC 504 Napisano 11 Marca 2021 Widzisz jak ładnie odbiły po fryzjerze 🙂 @Dobry_Człowiek! Wie co mówi 😁 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Marca 2021 A w jakich odstepach czasu mozna znowu przystrzygac? Bo juz widze niektore co przeszkadzaja Niestety pojawily mi sie male muszki:/ na zoltych wlepach pojawilo sie pare przyczepionych, spryskalem sprayem(poleconym z forum). zobaczymy czy pomoze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 11 Marca 2021 @Riddickosa możesz strzyc te co przeszkadzają. A co do ziemiorek ja używam tylko żółtych lepek na muchy. Te latające nie żyją długo. Z czasem zniknął. Gorzej jak masz ich dużo bo wtedy składają larwy w ziemi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Marca 2021 A co myslicie o ponownym przesadzeniu do wiekszej doniczki? Teraz jest 3galonowa, mam w domu ale na outdoor(39l)ale one wydaja mi sie zaduze. Daloby rade? Bo jak wbijam miernik do ph to z kazdym dniem mam coraz wyzej opor korzeni Pozdrawiam @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 12 Marca 2021 (edytowane) @Riddickosa dalo by rade tylko czy jest sens. Zależy jak dlugo planujesz wega. Wbijając ten miernik do ziemi naruszsz korzenie. Edytowane 12 Marca 2021 przez Dobry_Człowiek! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Marca 2021 wega planuje jak sie siatka scrog zapelni. Jeszcze napewno z 2tyg. a co do miernika to staram sie wbijac go w to samomiejsce i delikatnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 12 Marca 2021 @Riddickosa chcesz trzymać te roslinki z innymi roślinami i robic scrog? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 12 Marca 2021 @Dobry_Człowiek! nie. Inne rosliny korzystaja z cieplej wiosny i sie rozwijaja przy okazji miejsca. Scrog planuje na 2kwiatki- choc slyszalem ze wiekszosc robi 60x60na jednego a tu dzien 24ty @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 14 Marca 2021 przesadzilem do ogromnych doniczek:/ A tu nastepny dzien po przesadzeniu. Widac przyjely sie, lodyga mi sie zlamala bo bylem nadgorliwy:| przy takich doniczkach bede musial chyba wysokosc boxa(140)cm jakos zwiekszyc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Marca 2021 (edytowane) Juz przestalem liczyc dni. Zaniedlugo beda tygodnie Obnizylem lampe jest teraz jakies 30cm od najwyzszego punktu, Koledzy czy dobrze zrobilem? Bo wydaje mi sie ze kwiat po prawej chyba niezniosl dobrze przesadzenia bo jak widac lekko mu liscie padaja 😕 Edytowane 17 Marca 2021 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 17 Marca 2021 @Riddickosa podlej dobrze i się odbuduje @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Marca 2021 @Szym a wysokosc lampy? Do tej pory bylo jakies 60cm i jak bylo widac preznie sie rozwijala. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 17 Marca 2021 @Riddickosa jak dobrze było to po co obniżać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 17 Marca 2021 Nadgorliwosc moja uslyszala ze tak szybciej sie rozwijaja. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 18 Marca 2021 Ktos moze wie co sie dzieje? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 18 Marca 2021 @Riddickosa jak by niedobór żelaza @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach