Dzielnicowy 158 Napisano 20 Kwietnia 2021 @Riddickosa nie wyskoczy już, jak uważasz my tylko staramy się doradzić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 20 Kwietnia 2021 No i ja jestem wdzieczny za cenne rady - bo one pomagaja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 20 Kwietnia 2021 @Riddickosa ja bym usunął wszystko poniżej siatki. Cała energia pojdzie wyżej co wiąże ze sie z wiekszymi plonami. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 23 Kwietnia 2021 (edytowane) Koledzy w fazie Flo jak podlewacie - to raz z dodatkami drugim razem sama woda? W tych najwiekszych tak jalby koncowki sie przypalaja, moze wie ktos dlaczego? Edytowane 23 Kwietnia 2021 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 23 Kwietnia 2021 Godzinę temu, Riddickosa napisał: Koledzy w fazie Flo jak podlewacie - to raz z dodatkami drugim razem sama woda? uniwersalnego schematu nie ma że dla każdego będzie dobry, przeważnie co 2-3 podlanie Godzinę temu, Riddickosa napisał: W tych najwiekszych tak jalby koncowki sie przypalaja, moze wie ktos dlaczego? zdjęcie bez włączonej lampy się daje wtedy lepiej ocenić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Kwietnia 2021 Trichomy juz prawie na wszystkich szczytach widac golym okiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 25 Kwietnia 2021 @Riddickosa już chyba pisałem, ale śliczny jest ten krzaczek :), wyjeb ten dół jedynie tak jak ci mówią jak jeszcze nie zrobiłeś. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 25 Kwietnia 2021 @Piccolo wiem ze tak powienienem zrobic. Ale tu odmiana na slodycz idzie. box 60x60 maja gdzie odetchnac przy jednym kwiatku ostatnio tylko musi mocniej chodzic wentylacja aby wilgotnosc byla ponizej 50%. Jak przycialem ostatnio 2lodygi ktore swiatla faktycznie malo mialy to 2dni taka smutna byla:/ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 25 Kwietnia 2021 @Riddickosa to jej nie smuć w sumie jak taka ładna 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Kwietnia 2021 Czy moglby mi ktos napisac co jest powodem takich popalonych koncowek? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dzielnicowy 158 Napisano 29 Kwietnia 2021 IMO lekkie przenawożenie lej sama wodę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 1 Maja 2021 (edytowane) Po straceniu jednej z nich zastanawialem sie ktora przetrwala, po grubosci lodygi i opisie od rqs - stwierdzic mozna ze rozwija sie u mnie Fat Banana;-) poodcinalem tylko te ktore faktycznie nie mialy dostepu do swiatla Edytowane 1 Maja 2021 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Maja 2021 Jakios ok 30ty Dzien od przelaczenia na Flo. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 6 Maja 2021 @Riddickosa pęknie idzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 6 Maja 2021 Dzieki;-) Pomoc Was mi w tym pomogla 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Maja 2021 Juz 5ty tydzien za nami. pod lupa chromosony powoli sie zamykaja @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 11 Maja 2021 No jak na 35dzien flo to lafne i syte @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 11 Maja 2021 Miala dlugi weg;-) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 11 Maja 2021 @Riddickosa wszystkie liście mają żółte końcówki czy tylko te na górze ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 11 Maja 2021 @Riddickosa Piękne, będziemy się ścigać , bo mamy podobne terminy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach