point.99 239 Napisano 8 Maja 2021 Z Northen Light wyszło 60g. Cbd nie ważyłem ale na oko to jakieś 40g. Nigdy nie myślałem że zioło wyhodowane samemu może być tak dobre😄 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 8 Maja 2021 W dniu 28/04/2021 o 21:50, point.99 napisał: @Zielone krainy Ok. Dzięki. A tak na marginesie to na 2 dni przed ścięciem zostawiłem rośliny w ciemności i zauważyłem różnicę w ilości cukru, jest go więcej. Jak to zmierzyłeś? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 8 Maja 2021 @Aron dokładnie obejrzałem zioło zanim zostawiłem je na te 2 dni w ciemności przed ścięciem, zauważyłem żę w niektórych partiach trichomy zrobiły się grubsze i według mnie było ich więcej ale jest to metoda której nie da się zmierzyć😝 Wyczytałem o tym na jednej ze stron z nasionami, była to jedna z dwóch metod. Druga polegała na zastosowaniu światła uv-b jak zrobił to ostatnio Dobry_Człowiek!. Ja na pewno przy tym zostanę, planuje teraz jeszcze do kupić żarówkę uv-b. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Aron 125 Napisano 8 Maja 2021 Cytat Druga polegała na zastosowaniu światła uv-b jak zrobił to ostatnio Dobry_Człowiek!. Ja na pewno przy tym zostanę, planuje teraz jeszcze do kupić żarówkę uv-b. Why not both? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 8 Maja 2021 @Aron tak teraz użyję tych dwóch metod @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 8 Maja 2021 @Tester można przenieść do ukończonych. Dzięki @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach