konopny_janusz 1,008 Napisano 18 Lutego 2021 Też tak myślałem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 20 Lutego 2021 Z tych 2 PANIENEK chyba nic nie będzie jedyny ratunek to automaty zamówić żeby dogonił sezona! Można rzec że nic się nie rozwijają, na razie jeszcze je zostawiam, ale czuje że w poczekalnym boksie mi pokazały za duży stres chyba tam miały. Może ktoś z was wie więcej czy ssie je uratuje? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 20 Lutego 2021 @WielebnyMerry one chyba za mokro mają @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 20 Lutego 2021 @Dobry_Człowiek! zdjęcia robione zaraz po podlaniu, podlewam około 50ml wody z Rhizotonic połowę zalecanej dawki. Bardziej bym powiedział że to szok przez wysoką temperaturę jaką miały około 2h w pc boxsie ale to było na samym początku, a quick kush idzie elegancko, buduje piętro i zero braków jak na razie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 20 Lutego 2021 @WielebnyMerry może za duzo lejesz ja też tak lałem teraz na początku i sie zatrzymały we wzroście. Trochę przesuszylem i poszły @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 20 Lutego 2021 Przelane imo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 20 Lutego 2021 Trochę nie możliwe, bo te 50ml to nawet nie przelatuje dziurami wiec wg. Mnie przelanie odpada. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 20 Lutego 2021 (edytowane) @WielebnyMerry przy takieh małej roślince nie musi wylatywac dołem. Ona nie ma rozwiniętych dobrze korzeni. I ją tylko dusisz czyms takim jak lejesz az leci spodem. Bo moge sie założyć ze lejesz jej tak co drugi dzien. A takie lanie jak robisz to dla takiej roślinki na ponad tydzien starczy. Edytowane 20 Lutego 2021 przez Dobry_Człowiek! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 20 Lutego 2021 No dobra @Dobry_Człowiek! posłucham się Ciebie zrobię jej susze na 2 dni i zobaczę co w poniedziałek wieczorem będzie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 21 Lutego 2021 (edytowane) @WielebnyMerry ja źle dla ciebie niechce. Poprostu teraz zrobilem ten sam błąd. Przelałem je i rośliny staly. Zobacz sobie początek mojej fotorelacji. Ja nauczyłem sie podlewać rosliny wtedy kiedy doniczka jest lekka. Wtedy wiem ze maja susze i ich nie przeleję. Spróbuj tak zrobić. Edytowane 21 Lutego 2021 przez Dobry_Człowiek! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 21 Lutego 2021 @Dobry_Człowiek! tak właśnie robię, doniczki ważą tyle co nic przed podlaniem. Więc sam już nie wiem co robić. Dziś jeszcze ich nie podlewalem, ale ważne że quick będzie o ile nic się nie wydarzy, niby będzie purpurowy Chyba trochę im lepiej. Quick się ładnie rozwija, ale trochę się w pc wyciągnął. Przy następnej FR trafia od razu do docelowych doniczka i boksa bez kombinacji QuickKush @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 23 Lutego 2021 Dalej stoją w miejscu, chyba jakaś powtórka z pierwszej FR Zdjęcie zrobione po podlaniu @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 23 Lutego 2021 @WielebnyMerry jaka masz tepamerature i wilgotność dzien i noc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 23 Lutego 2021 Temperatura stała, jutro zrobię wyciąg bo już się ciepło zrobiło, w sumie też godzinę po włączeniu się światła zrobiłem zdjęcia wiec około 4stC pójdzie w górę ale nie spada poniżej 21,5st, sprawdzałem to kilka razy o różnych porach. Masz pomysł @Dobry_Człowiek! ? Trzymać i tak je będę bo nic nie mam do stracenia, na auto też za późno. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 23 Lutego 2021 @WielebnyMerry to wez napisz jaką bo ja niewiem jaka to jest stała.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 23 Lutego 2021 Najniższa w nocy 21,5 najwyższa 24 W dzień najniższa 24 najwyższa 29 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 23 Lutego 2021 @WielebnyMerry miedzy dniem a nocą powinno byc około 8*C roznicy. A jak z wilgotnością? Moze przez to ze masz słaba wentylacje tak może byc @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 23 Lutego 2021 @Dobry_Człowiek! 85% wilgtnosci @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 28 Lutego 2021 @Dobry_Człowiek! Coś z nich jednak będzie. Dzień 19 WEG @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 28 Lutego 2021 @WielebnyMerry podziwiam Cię że tak z nimi walczysz @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach