Śpiący 2 Napisano 31 Stycznia 2021 Witam będzie to moja pierwsza uprawa i fotorelacja wszelkie uwagi mile widziane BOX 70 70 160 OSWIETLWNIE MARSH HYDRO 400+ CFL 125 NA WEG NAWOZY CANNABIO VEG I CANNABIO FLORES ODMIANA TO AUTO LEMON KIK OD DUTCH PASSION 4 SZT AKTUALNIE DZIEWCZYNY MAJA 7 DZIEŃ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 31 Stycznia 2021 @Śpiący 125cfl na weg będzie za mało @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Śpiący 2 Napisano 31 Stycznia 2021 @Szym za mało na weg 2 lampy jedna marsch hydro 400 i cfl 125 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 31 Stycznia 2021 Jaki to jest mars hydro 400+? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Śpiący 2 Napisano 31 Stycznia 2021 @Piccolo w sensie marsh hydro 400 i do tego 2 lampa cfl 125w @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 31 Stycznia 2021 (edytowane) 9 minut temu, Śpiący napisał: za mało na weg 2 lampy jedna marsch hydro 400 i cfl 125 napisałeś że cfl125 na weg więc z tego można wywnioskować że na weg sam cfl Edytowane 31 Stycznia 2021 przez Szym 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 31 Stycznia 2021 @Śpiący 150w ten mars hydro taki jak ten ? https://www.mars-hydro.com/buy-mars-ii-400-led-full-spectrum-hydroponic-led-grow-light-mars-hydro-for-sale Jeśli tak to spokojnie mu styknie na 70x70 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 31 Stycznia 2021 a jak ten to możliwe że styknie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Śpiący 2 Napisano 31 Stycznia 2021 @Szym @Szym 6 minut temu, Szym napisał: napisałeś że cfl125 na weg więc z tego można wywnioskować że na weg sam cfl lampa mars hydro również będzie za słaba na tą powierzchnię, wyrosnąć wyrośnie ale nie osiągniesz maksymalnych rezultatów z tej powierzchni @Szym 9 minut temu, Śpiący napisał: @Szym za mało na weg 2 lampy jedna marsch hydro 400 i cfl 125 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Śpiący 2 Napisano 8 Lutego 2021 Witam dziś dziewczyny mają 15 dni wykonałem im trening LST. Wszelkie porady i sugestie mile widziane. Mam wrażenie że dziewzyny są trochę za niskie nie wiem czy dobrze zrobiłem podnioslem im lampy z 40 na 60 cm żeby się trochę wyciągly poniżej wstawiam zdjęcia @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 8 Lutego 2021 (edytowane) @Śpiący dobrze ponaginaj do gleby i podlej po całości Edytowane 8 Lutego 2021 przez Szym 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Śpiący 2 Napisano 8 Lutego 2021 @Szym super dzięki za odpowiedź. Bardzo ciężko je nagiac bardziej bo są niskie i mają dość gruba łodyge. Zaraz dostaną nawóz BIOCANNA VEGA polowe zalecanej dawki mam nadzieję że to nie za wcześnie na nawóz. Ostatnio były podlewane w sobotę po 0.5 litry na doniczke doniczki 11 litrów dziś mają jeszcze dość wilgno czy czasem nie daje im za dużo wody jak na ich rozmiary @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 8 Lutego 2021 @Śpiący 0,5L na doniczkę to nie dużo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 8 Lutego 2021 @Śpiący jeśli mają wilgotno to nie lej. Daj im wypić nie zalewaj korzeni, lst bez rewelacji ale przejdzie, jak trochę podrośnie to znowu ja dognij już mocniej. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Śpiący 2 Napisano 8 Lutego 2021 @Szym Oki dzięki w takim razie leci po 0.5l wody + 1ml nawozu na doniczke @Piccolo tak bez rewelacji ale łodyge jest bardzo twarda i gruba a cała roślina dość kurtka. Może mogłem jej dość się trochę wyciągnąć było by łatwiej ja dogiac ?dopiero przeczytałem komentarz w takim razie dziś wstrzyamam się z podlewaniem jeszcze @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 8 Lutego 2021 @Śpiący według mnie 0.5 wody jest gites póki co. Lej tak żeby co 3 dni miały sucho wtedy będziesz miał odpowiednią ilość. Z nawozem ostrożnie jak ostatnio dawałeś nawóz to nalej sama wodę. Jeśli dawałeś 1ml na pół litra to stężenie masz tak jakby 2ml użył na litr. Kolor mają perfekt liści więc żebyś nie przejebal. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Śpiący 2 Napisano 8 Lutego 2021 @Piccolo super dzięki za odpowiedź. Do tej pory były podlewane sama wodą dziś miałem zamiar dac im pierwszy raz nawóz ale wstrzymam się tak jak piszesz poczekam aż ziemia wyschnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 8 Lutego 2021 @Śpiący i na pierwszy raz daj nawet 25%dawki nawozu na litr wody, jeśli dajesz pół litra wody to dawkę nawozu też jeszcze na pół. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Śpiący 2 Napisano 8 Lutego 2021 @Piccolo Oki tak zrobię na opakowanu pisze żeby dac 20ml na 10 l wody czyli na 1 litr wody 25%dawki to będzie 0.5 ml @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 8 Lutego 2021 Ta, ja też od 0,5 zaczynalem. Ja bym im nic nie nal teraz i może następne podlanie po 0,5ml na litr wody. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach