Go艣膰 Zielone krainy 聽聽 Napisano 6 Lutego 2021 @420Dominik420 Nie jestem w stanie powi臋kszy膰 tych zdj臋膰. Z daleka wygl膮da, 偶e nic jej nie dolega. @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
420Dominik420 聽聽 297 Napisano 7 Lutego 2021 siema maly up dzisaj jest 7 dzie艅 mojej ro艣linki jak to oceniacie? czy na 7dzien ro艣nie ok? kiedy zacz膮膰 la膰 Terra grow 1 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
WielebnyMerry 聽聽 382 Napisano 7 Lutego 2021 @420Dominik420 聽troch臋 ma艂a, ale r贸wnie dobrze mo偶e i艣膰 w korzenie. 1 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Dobry_Cz艂owiek! 聽聽 1,093 Napisano 7 Lutego 2021 @420Dominik420 jak zauwa偶ysz braki. Przy tej ziemi to pewnie za jakies 2-3 tygodnie 1 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
420Dominik420 聽聽 297 Napisano 8 Lutego 2021 siema czy ona nie jest jaka艣 taka za ma艂a jak na 8 dzie艅? xd 1 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
WielebnyMerry 聽聽 382 Napisano 8 Lutego 2021 Zdecydowanie, masz mo偶e jaki艣 uko偶eniacz? Polecam z czystym sumieniem Rhizotonic od CANNA聽 1 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
420Dominik420 聽聽 297 Napisano 8 Lutego 2021 聽op艂aca艂a si臋 to trzyma膰 bo mo偶e si臋 rozp臋dzi 1 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
konopny_janusz 聽聽 1,008 Napisano 8 Lutego 2021 (edytowane) Mog艂e艣 sobie dwie pestki zam贸wi膰 jakby jedna nie wysz艂a to zostaje druga, ja tak zrobi艂em i jedna wyjeba艂em bo jej co艣 nie sz艂o, a druga 71 dzie艅 i jest ok, mo偶e g艂upota troch臋 ale zawsze to lepiej ni偶 marnowa膰 p贸藕niej tyle czasu 馃榿 Denerwuj膮ce jest to czekanie聽 Edytowane 8 Lutego 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
WielebnyMerry 聽聽 382 Napisano 8 Lutego 2021 @konopny_janusz masz racj臋. @420Dominik420 聽kup UKORZENIACZ u trzymaj ja do 15 dnia 偶ycia. Ale zam贸w sobie pestki, bo mo偶e by膰 tak 偶e b臋dzie trzeba aut z ni膮. Chyba 偶e 5g cie te偶 interesuje z 2mc uprawy @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
420Dominik420 聽聽 297 Napisano 8 Lutego 2021 @WielebnyMerry ok 1 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
WielebnyMerry 聽聽 382 Napisano 8 Lutego 2021 @420Dominik420 ja da艂em wi臋kszego cia艂a wiec spoko, zamiast wsadzi膰 nasionka wykie艂kowa艂y pod lamp臋 to zostawi艂em na szafce i czeka艂em 艂askawie a偶 wyjd膮, po 2h w boxsie 2 wysz艂y kawa艂ek. Baran 偶e mnie 3 FR ale b艂膮d 偶e ulala. 聽 Jakie b臋dziesz zamawia膰? @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
kemot85 聽聽 49 Napisano 9 Lutego 2021 Witaj u mnie taka po 9 dniach od wykielkowania by艂a.聽 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
420Dominik420 聽聽 297 Napisano 9 Lutego 2021 @kemot85jaka odmiana? @WielebnyMerry jak ta b臋dzie lipnie wygl膮da膰 po 15 dniach to my艣la艂em og kush, Jack herrer lub white Widow oczywi艣cie Auto 1 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
WielebnyMerry 聽聽 382 Napisano 9 Lutego 2021 WW jest ekstra, mia艂em jako pierwszy raz i bomba聽 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
konopny_janusz 聽聽 1,008 Napisano 9 Lutego 2021 (edytowane) Nie zra偶aj si臋 mo偶e podrosn膮. Moje w 9 dniu nie by艂y jakie艣 wielkie + wyci膮ga艂y si臋. Ta z lewej mia艂a czerwona 艂odyg臋 a nie mia艂a 偶adnego stresu jeszcze聽 Edytowane 9 Lutego 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
WielebnyMerry 聽聽 382 Napisano 9 Lutego 2021 Moje tak wygl膮da艂y na 9 dzie艅. @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
konopny_janusz 聽聽 1,008 Napisano 9 Lutego 2021 (edytowane) to ja ostatnio chc膮c zam贸wi膰 jedn膮 pestk臋 musia艂em zam贸wi膰 3, 偶eby si臋 okaza艂o 偶e kolejne 3 mam w gratisie 6 pestek a chcia艂em jedn膮 馃檪 i zrobi臋 tak 偶e 2, mo偶e 3 upcham w 0,16m^2 a reszta leci na outdoor, poczekam do tego maja, czerwca Edytowane 9 Lutego 2021 przez konopny_janusz @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
420Dominik420 聽聽 297 Napisano 9 Lutego 2021 @WielebnyMerry tez nie s膮 jakie艣 du偶e to nic czekam wr贸c臋 na chat臋 za kilka dni zrobi臋 upa 1 @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
WielebnyMerry 聽聽 382 Napisano 9 Lutego 2021 @420Dominik420 聽I z 3 uzyska艂em 27g, ale nie by艂em przygotowany ca艂kiem do uprawy. Wi臋c sam oce艅 i zdecyduj. @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Zielone krainy 聽聽 Napisano 10 Lutego 2021 @WielebnyMerry聽 Tobie chyba g艂贸wnie 艣wiat艂a zabrak艂o, bo topy nie spuch艂y za bardzo, jakby ro艣liny mia艂y wi臋cej 艣wiat艂a to plon by艂by zdecydowanie wi臋kszy. U mnie z obecnie ju偶 zako艅czonej uprawy wysz艂o z 3 ro艣lin 220 g suchego ( same topy ). Jedna ro艣lina okaza艂a si臋 herm膮, wi臋c jej nie licz臋. @Wspomnij Cytuj Udost臋pnij t臋 odpowied藕 Odno艣nik do odpowiedzi Udost臋pnij na innych stronach