Szym 866 Napisano 26 Lutego 2021 @lamasky czysta woda 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 26 Lutego 2021 @Szym tak będzie, dzięki wielkie a powiedz mi jeszcze dokupić coś jeszcze do tego zestawu nawozów jaki mam ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 26 Lutego 2021 @lamasky Jestem upalony, ale czy tylko ja tu widzę biegnącą roślinkę? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 26 Lutego 2021 @Seba dobrze widzisz 😄 to taki mój mały Groot z "Strażnicy galaktyki " 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 26 Lutego 2021 (edytowane) @lamasky zamiast nawozów zadbaj o oświetlenie lepiej Edytowane 26 Lutego 2021 przez Szym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 26 Lutego 2021 (edytowane) @Szym mam juz ok , dołożyłem z tydzień temu :) to fota wyżej jest sprzed hohohooh 😉 Edytowane 26 Lutego 2021 przez lamasky @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 27 Lutego 2021 taki krótki filmik :) video-1614437010.mp4 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 27 Lutego 2021 @lamasky tamta fota jest epicka, jakby chciała spierdolić z boxa xD 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 28 Lutego 2021 @Szym ten panel https://ledam.pl/product/panel-cree-cxa2520-grow-led-35w nadaje sie od początku do końca na tę moja kawalerkę o wym 0,18 m2 na jedną panienkę ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Lutego 2021 @lamasky Ledam 35W będzie trochę za słaby na powierzchnie 0,18 m2, bo z tego, co deklaruje producent panelu wynika, że nadaje się do powierzchni góra 0,16 m2, ale jakbyś go dołożył do oświetlenia, jakie już posiadasz to powinno być w porządku. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 28 Lutego 2021 (edytowane) @Zielone krainy to może tak : ten panel ledam zawieszony z góry wiadomo, a ta lampa led grow pełne spectrum od dołu, strumień światła skierowany do góry? co myślisz o taki rozwiązaniu ? Qrna durny jestem albo zajebany hmm 😄, 40/42 to jest 0,17m2 taki mam metraż wiem że wiele to nie zmienia ale zawsze coś 😉 Edytowane 28 Lutego 2021 przez lamasky @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Lutego 2021 @lamasky Nigdy nie próbowałem umieszczać oświetlenia, gdzie indziej niż zawieszając je nad roślinami, ale możesz spróbować, choć ja osobiście bym nie kombinował i zawiesił standardowo jeden obok drugiego nad roślinami. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 28 Lutego 2021 @Zielone krainy chyba tez nie będę kombinował i pójdzie światło z góry, ale zastanawia mnie efekt tej lampy z dołu. Byłyby doświetlone niższe pąki ale czy by je w dół nie ściągało... Zrobię jak radzisz może w przyszłości pokombinuję w ten sposób a teraz zalezy mi na pewnym plonie :) pozdRo @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 28 Lutego 2021 Panowie znacie juz parametry boxa i oświetlenia, jutro jadę po pestki na zaś polecicie jakieś łatwe w prowadzeniu automaciki z dobrym plonem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Lutego 2021 (edytowane) @lamasky No moim zdaniem słusznie robisz, eksperymenty spoko rzecz, ale można przez nie zmarnować nasiona, nawozy, prąd i czas. Edytowane 28 Lutego 2021 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 28 Lutego 2021 @Zielone krainy a polecisz jakieś szybkie automaciki z w miarę dobrym plonem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Lutego 2021 @lamasky Nie wiem czego oczekujesz po tym automacie poza tym, aby był szybki. Musiałbyś się bardziej określić. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 28 Lutego 2021 @Zielone krainy cos co da fajny plon i będzie takie bardziej dajace na głowę jak.na ciało nie wiem jak to opisać takie żeby nie dawało pawera na impre tylko wiesz fotelik nutka ciasteczko😁 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Lutego 2021 @lamasky To bierz, jakąś indice, jak chcesz coś mocnego to np. Gorilla Zkittlez Auto od Barney's farm. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 28 Lutego 2021 poszukam jakieś relacji z tej Gorilla, a coś z fioletowych odmian jak to widzisz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach