lamasky 32 Napisano 9 Lutego 2021 dzięki, pije jak szalona :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 13 Lutego 2021 Pare dni minęło i co dalej...Na tym etapie podaje się jeszcze tylko wodę czy juz wodę z dodatkiem.na flo? A.te duże liscie można sciac? One zasaniaja dolne parte rosliny dolna.partiee rosliny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 13 Lutego 2021 @lamasky jak roślina zdrowa to nic nie podawać, nie widać koloru liści bo dałeś fotke z włączoną lampą, jak przysłaniają liście to można nagiąć lub ściąć ale co ty tam masz do ścinania lepiej ponaginać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 13 Lutego 2021 (edytowane) @Szym Edytowane 13 Lutego 2021 przez lamasky @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 13 Lutego 2021 @lamasky Syto niczego jej nie brakuje. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 13 Lutego 2021 dobry kolor nie ma co lać na razie 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 13 Lutego 2021 Dzięki, będzie jak piszecie... sama woda. Za parę dni przyjdę do kontroli :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 16 Lutego 2021 (edytowane) aktualne foto panienki, jutro podlewanie i znowu te pytanie: dalej wodą czy już trza by jej podać jakąś paszę ? Edytowane 16 Lutego 2021 przez lamasky @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 16 Lutego 2021 @lamasky Wodą, bo liście nadal są ciemno zielone. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 16 Lutego 2021 jak tak dalej pójdzie to nie zdążę żadnej paszy podać :O czy ta gleba canna jest aż tak dobra że nie trza przy niej nawozić czy od czego to zależy ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 16 Lutego 2021 @lamasky jeszcze dużo jej zostało więc zdążysz ;D 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 16 Lutego 2021 aha, kurcze jak się na coś czeka to czas się dłuży jak pieron 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fxxx1337 880 Napisano 16 Lutego 2021 z 2 miesiące 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 16 Lutego 2021 @lamasky Musisz nabrać cierpliwości, u mnie dzisiaj jest 135 dzień i topy przechodzą water curing. Jeszcze 3 dni im zostało i wtedy ponowne suszenie, więc pełna gotowość topów do palenia będzie pewnie w 150 dniu od momentu wyjścia roślin z ziemi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 16 Lutego 2021 myślałem że jak piszą szybkie automaty to będzie szybko :) w sumie jest bliżej jak dalej 😉 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 16 Lutego 2021 @lamasky Wiele zależy od warunków, nie we wszystkich warunkach rośliny dochodzą w takim samym czasie. Po za tym też ważne jest, jaki się chce osiągnąć finalnie efekt, jak chodzi o haj, co też może wydłużyć czas oczekiwania. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 16 Lutego 2021 no tak, ja nastawiłem sie na szybkie efekty jak to było opisane przy pestce. nie wziąłem pod uwagę naginania rzeczywistości podczas prezentacji towaru 😉 Jako że to moje pierwsze kroki w temacie to narwany jestem jak maluch na lizaka 😄 czas pokaże co z niej będzie obym sie nie zestarzał czekając rezultaty 😄 😄. zbliża się zwrot podatku to i jakis lepszy sprzęcik sobie sprawię :) @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 16 Lutego 2021 @lamasky W przypadku uprawy, by uzyskać dobry efekt trzeba dużo cierpliwości, bo wszystkie drogi na skróty prowadzą zazwyczaj do fiaska. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 17 Lutego 2021 Zbijanie boxów z płyt OSB to droga na skróty ( tak mi się wydaje ) którą niestety podążam. Powiedzcie dobrzy ludzie ile zmieszczę tam sztuk i czy w ogóle warto to nabyć ? link do namiotu : https://ajzu.pl/pl/mini/4424-zestaw-do-uprawy-growbox-herbgarden-40x40x140cm-hps-70w-gib-bloom-xtreme.html?gclid=CjwKCAiAmrOBBhA0EiwArn3mfALDNArqyW3nLxWmgLNW9Mt6D8Wsk5uuAYOJkVn0Unp_B8-a06nqThoCLjkQAvD_BwE @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mamasita 1 Napisano 17 Lutego 2021 40x40 to jeden sezon lub max 2 automaty. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach