plant_4_U 44 Napisano 29 Kwietnia 2021 Cieszy oko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 29 Kwietnia 2021 Wyglądają ładnie nabite. I jak zauważyłeś różnicę dajac uv-b ? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 29 Kwietnia 2021 @Brazil Munster to samo chciałem właśnie napisać @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 29 Kwietnia 2021 @Brazil Munster @Totoro dopiero dzisiaj zauważam jakies zmiany które widać golym okiem. mam jeszcze ze 3 dni świecenia to może będzie lepiej. Ogolnie spodziewałem sie lepszego efektu, ale tak jak napisałem jeszcze 3-4 dni zostały. Napewno zapach jakoś w drugim dniu swiecenia uvb stał sie bardziej intensywny. Kupiłem nowy filtr i lewdo daje rade. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 29 Kwietnia 2021 @Dobry_Człowiek! ale Ty i tak chyba mało świeciłeś. Powinno być 2-3 tyg ? Ja chyba zamówię do siebie ale to jeszcze trochę. zazdroszczę Ci tego Purple. U mnie kutafon zielony jest. Mogłem kupić purpinator może by zmienił kolor @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 29 Kwietnia 2021 @Totoro jak w niedzile bedzie kosa to bedzie świecić 9dni. najlepiej podobno 2 tygodnie przed. tamte dwie drugie purple tez są lekko fioletowe ale nie aż tak bardzo jak ta jedna. Może Ci jeszcze zmieni kolor. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 29 Kwietnia 2021 @Totoro może warto dac w nocy ciut niższa temp. To powinno dac im znać że zbliża się jesien 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 29 Kwietnia 2021 @Dobry_Człowiek! @Brazil Munster No niestety u mnie jest 23 stopnie w nocy. Już raczej za późno na takie zmiany kolorku. A może mnie zaskoczy, sie okaże. Musze doczytać o tym purpinator bo jak ma takie same działanie jak terpinator + ubarwienie kwiatów to przezuce się na tego purpinatora @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 29 Kwietnia 2021 @Totoro ja w nocy max 19. W większości to bylo 17 stopni. Moze to miało wpływ. No i w dzien max 25 stopni miałem. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 29 Kwietnia 2021 @Dobry_Człowiek! u mnie ak nabrało trochę koloru z pierwszego grow. A w nocy podobnie jak u ciebie. Po około 17 stopni @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 29 Kwietnia 2021 @Dobry_Człowiek! ładnie to wygląda. topy bardzo mi się podobają. co do tego uv-b to jeśli po paru dniach zauważyłeś różnice to myślę że to dobra metoda, fajnie że ktoś to sprawdził. ja przy następnej hodowli też użyje uv-b. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 29 Kwietnia 2021 A czemu nie można wcześniej dawać uvb, tylko dopiero kilka tyg przed zbiorem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brazil Munster 709 Napisano 29 Kwietnia 2021 Bo utwardza topy i oblewa je żywicą, więc jak będą już twarde to mize być ciężko żeby napuchly 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 3 Maja 2021 Wczoraj dziewczyny poszły pod nożyczki. Miały 109 dni, z tego 10 tygodni mialy światło na flo. Teraz się suszą w boxie. Temperatura 20 stopni 50% wilgotności. 5 1 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 3 Maja 2021 (edytowane) Piękna nagroda za poświęcony czas i wlożoną wiedzę. Pały jak z hydro. Edytowane 3 Maja 2021 przez Gość @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
point.99 239 Napisano 3 Maja 2021 @Dobry_Człowiek! spoko to wygląda. te topy z purpury są ładne. jak zakończysz suszenie wrzuć fotki i napisz ile ci wyszło. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UKTHC 504 Napisano 3 Maja 2021 Ale topy piękne 💚 Jak oceniasz to światełko uvb? 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 3 Maja 2021 @UKTHC dopiero w 8 z 9 dni zauważyłem różnice, gdyby to bylo 2-3 tygodnie moglo by byc grubo. Ale i tak nożyczki ledwo dawały rade. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
UKTHC 504 Napisano 3 Maja 2021 @Dobry_Człowiek! Podrzucisz linka do tej złodziejki która kupiłeś na żarówkę uvb? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 3 Maja 2021 @UKTHC ja ją miałem nowa nie otwrtą od żyrandola. Wiem ze tylko firma kanlux. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach