Zielony Uczeń 14 Napisano 25 Stycznia 2021 @Hiro1801 Nie no u mnie 24 odpada, poki co zostane na 18/6, bardziej sie martwie o to ze nigdzie nie moge opini znalesc na temat tego jacka co mam, byle by sie udał, i nie urósł za duży @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hiro1801 15 Napisano 26 Stycznia 2021 @Zielony Uczeń A propo " za duży" , przysięgam że drożdzy to ja jej nie dosypywałem, zaraz mi cholera boxa przerośnie XD . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Stycznia 2021 @Hiro1801 Jak nie będziesz miał wyjścia to naginaj szczyty lub łam łodygi. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hiro1801 15 Napisano 26 Stycznia 2021 @Zielone krainy Chyba się popłaczę jak będę musiał je łamać, jak już będzie grubo, to spróbuję coś ponaginać, btw nie chce koledze spamić w relacji nie tym co należy, ale podpowiesz czy to dalej zbyt mało azotu ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielony Uczeń 14 Napisano 26 Stycznia 2021 @Hiro1801 No i o tym mowie @Hiro1801 Spokojnie pisz pisz, my ci ostatnio też zaspamiliśmy o vaporyzatorkach 😁' @Zielone krainy Jesteś w stanie powiedzieć w którym dniu można zacząć lst? póki co wydaje mi się że jeszcze łodyga za chuda @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Stycznia 2021 (edytowane) @Hiro1801 Wygląda na złe ph ziemi , co utrudnia roślinie wchłanianie azotu. @Zielony Uczeń Jak masz drugie piętro to spokojnie możesz już giąć roślinę tylko na suchej ziemi, a nie po podlaniu. Edytowane 26 Stycznia 2021 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hiro1801 15 Napisano 26 Stycznia 2021 @Zielone krainy Ahh, przejadę się chyba dzisiaj po płyn Helliga, i sprawdzę to ph, może powinienem lać dalej ten zakwaszacz. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielony Uczeń 14 Napisano 26 Stycznia 2021 @Zielone krainy Zobacz dzisiejszą fotkę jest na 2giej stronie, nie wiem czy można to już nazwać drugim piętrem? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Hiro1801 15 Napisano 26 Stycznia 2021 @Zielony Uczeń Jak dla mnie, wydaję się że troszkę za wcześnie na LST . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Stycznia 2021 @Zielony Uczeń Jeszcze chwile poczekaj, niech jeszcze trochę urośnie. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielony Uczeń 14 Napisano 26 Stycznia 2021 @Zielone krainy Okej, na dniach pewnie fotki będę podsyłał, to się zobaczy kiedy można @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Stycznia 2021 (edytowane) @Zielony Uczeń Pewnie jeszcze z 3-4 dni. Edytowane 26 Stycznia 2021 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielony Uczeń 14 Napisano 26 Stycznia 2021 @Zielone krainy Czyli pewnie koło weekendu się będę brał za robote z treningiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 26 Stycznia 2021 @Zielony Uczeń No coś takiego. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielony Uczeń 14 Napisano 30 Stycznia 2021 Witam, dzionek 13, jakieś 2 dni temu zacząłem robić lst, proszę o opinie jak to wyszło, pojawił się zapach, oczywiście przypominam że to mój 1szy grow @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 30 Stycznia 2021 @Zielony Uczeń dobrze ją tam dogiąłeś ? mógłbyś podoginać liście żeby odrosty lepiej doświetlić @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielony Uczeń 14 Napisano 30 Stycznia 2021 @Tester No starałem się doginać tak z umiarem żeby nie złamać, a listki to podoginam, dzięki za podowiedź @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 30 Stycznia 2021 @Zielony Uczeń te wiatraki nawet nie tyle co do dołu dognij( ten liść który wygiales czarnym drutem), co odciągnij je na bok. Ja bym tym czarnym drutem to puścił i przywiązał czymś do boku doniczki żeby go rozciągnęło na bok. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Zielony Uczeń 14 Napisano 8 Lutego 2021 Witam dzisiaj dzionek 22, mineły 3 tygodnie, na jakie miały wystarczyć nawozy z growmixa, dolne liście zaczeły lekko żółknąć po bokach, oznacza to niedobory i zacząć lać nawozy? Ps. fotka troche słaba i słabo oddaje efekt, na żywo są bardziej żółte Druga niestety też na szybkości zrobiona 🤔 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
konopny_janusz 1,008 Napisano 8 Lutego 2021 zajebiście że tyle osób robi fotorelacje i uprawia w tych pojebanych czasach pandemii gdzie rząd wszystko zamyka.. to motywuje mnie do kolejnych upraw 😄 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach