LubiePolatac 13 Napisano 22 Stycznia 2021 1m wysoka 1m długa 50 szeroka 1m x 1m x 50cm Energiesparlampe 200W Dual Spectrum 2x wentylator z ps4 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Stycznia 2021 @LubiePolatac Ten słupek ma 1 m długości i 50 cm szerokości? Ze zdjęcia to nie wynika, bo długość boku podstawy jest 3 razy krótsza niż wysokość boxa , więc jak ma 100 cm wysokości to długość podstawy powinna wynosić lekko ponad 30 cm. No ale może tylko tak wygląda, lub coś źle zmierzyłeś. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 22 Stycznia 2021 @Zielone krainy ja nie mierzylem.. Moja Pani😂😂 ja byłem już w robocie. Zaraz dokładnie Ci powiem @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 22 Stycznia 2021 @LubiePolatac Spoko, jak mierzyła kobieta to różnie może być :D @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 23 Stycznia 2021 90x60x50.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 23 Stycznia 2021 @LubiePolatac Box większy niż się spodziewałem, jak chodzi o jego powierzchnię. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 23 Stycznia 2021 No ona tak zapierdal.a że nie było wyjścia.. Ja przy niej nic nie chciałem robić.. Wrzuciłem pestke w sumie tak naukowo 😛 a tu jeb takie coś.. K. Urwa rano tam zaglądałem i teraz.. Dosłownie kilka godzin a wzrost kosmiczny.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 27 Stycznia 2021 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 27 Stycznia 2021 @LubiePolatac Ładna, liście zdrowe , byle tak dalej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 28 Stycznia 2021 @Zielone krainy @Zielone krainy no ładna.. Kilka odrostow wyciolem.. Tylko dziwi mnie jedna rzecz. Ona nie puściła jeszcze słupków itp a na liściach już gromadzi żywice.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piccolo 210 Napisano 28 Stycznia 2021 @LubiePolatac a jak ty jej swiecisz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 28 Stycznia 2021 @LubiePolatac Pokaż jakieś zdjęcie tej "żytwicy", jak na tym etapie to raczej nic nie powinno pokrywać liści, ale może taka odmiana. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 28 Stycznia 2021 @Zielone krainy @Piccolo 18h/6h.. Wrzucę fotę po robocie 🙂 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 29 Stycznia 2021 @Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 29 Stycznia 2021 (edytowane) @LubiePolatac A to nie jest, jakiś nalot, jaki przyczepił się do liści i oblepił włoski na nich? Spryskiwałeś czymś liście rośliny? Edytowane 29 Stycznia 2021 przez Zielone krainy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Nyilas 14 Napisano 29 Stycznia 2021 Wygląda jak kurz ogólnie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 30 Stycznia 2021 @Nyilas @Zielone krainy nie pryskana i nie kurz.. @Zielone krainy k. Urwa i jeszcze ja przelałem.. Dziwne.. Trzy dni nie podlewalem i było ok.. Dzisiaj już posłałem bo ziemia to zwyczajnie skanieniala lekko i dup opadła cała w pizdu. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 31 Stycznia 2021 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 31 Stycznia 2021 Jeżeli używasz wody z kranu do nawilżacza to ten kurz, to wytrącający wapń z wody. Do nawilżacza stosuje się wode demineralizowaną , destylowaną lub OS . @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LubiePolatac 13 Napisano 31 Stycznia 2021 @Vampidrut woda z kranu ale żadnych nawilżaczy nie mam.. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach