Filozof 37 Posted June 6, 2019 Haszysz z kałem Hasz na czarnym runku zawiera po prostu kał. Dzieje się tak dla tego że przemytnicy chowają haszysz w różnych częściach ciała... Naukowcy twierdzą że haszysz dostępny na europejskim rynku jest zanieczyszczony ludzkim kałem i grzybami, które powodują szereg chorób. Badania zostały przeprowadzone na rynku Hiszpańskim ale to przecież przez Hiszpanie przerzucany jest haszysz z Maroka. Więc to może również dotykać polskiego rynku. Badanie wykonał Jose Manuel Moreno Perez, badając próbki haszyszu w Hiszpanii, następnie badania zostały opublikowane w fachowym periodyku naukowym. Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Cedzik 22 Posted June 6, 2019 @Filozof już raczej nie zapale haszu z takim czymś, ale to było do przewidzenia jak chowają go wszędzie Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Kielnia 11 Posted July 24, 2019 najlepiej sobie samemu robić i wiesz co jarasz Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Podróżnik 15 Posted July 24, 2019 @Kielnia dokładnie nie dość że zaoszczędzisz dużo kasy to jeszcze wiesz co jarasz Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Gumiś 14 Posted July 24, 2019 ja za taki hasz to dziękuję, nie zajarał bym takiego Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sanczo 34 Posted July 24, 2019 jest jeszcze tzw. fake hasz to jest jeszcze gorszy syf Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Podróżnik 15 Posted July 24, 2019 @Sanczo mówisz o tym nasączanym syntetykiem ? Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Sanczo 34 Posted July 24, 2019 @Podróżnik tak, ten chemiczny pseudo hasz Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Podróżnik 15 Posted July 24, 2019 @Sanczo a to to jest dopiero syf, po tym się można nawet przekręcić Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Legalize@LLBanditos 73 Posted April 7, 2020 Pies się pyta skąd masz hasz?!! Z DUPY!!!! ???? 1 Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites
Annigmato 82 Posted April 28, 2021 @Legalize@LLBanditos Mention Quote Share this post Link to post Share on other sites