mirecki 755 Napisano 4 Stycznia 2021 Witajcie. Na chwilę obecną przymierzam się powoli do zakupu leda do boxa ( 50x60) i natrafiłem na tego typu ogłoszenie. Cena to ok 150 zł @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 4 Stycznia 2021 @mirecki za 125zł widziałem taką, na powierzchnię taką powinna styknąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 4 Stycznia 2021 @Szym ale jaka jest różnica pomiędzy tym za 150 a panelem cree za ok 300 zł? Bo do sf czy mh jakoś nie jestem do końca przekonany,tzn chodzi mi o maksymalną wydajność światła przy nie wielkim zużyciu energii @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 4 Stycznia 2021 9 minut temu, mirecki napisał: ale jaka jest różnica pomiędzy tym za 150 a panelem cree za ok 300 zł? @mirecki który panel cree ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Cieniu 173 Napisano 4 Stycznia 2021 Troche drożej ale przekłada się na jakość. Polecam od siebie mars hydro serie ts, na takie wymiar ts600 lub ts1000. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 4 Stycznia 2021 @mirecki W tej cenie wolałbym wziąć mały panel od Ledam, ale na powierzchnie 50x60 się nie nadaje. Na taką powierzchnie pasowałby panel Ledam za 275 zł https://ledam.pl/product/panel-cree-cxa2520-grow-led-60w @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 4 Stycznia 2021 @Szym chodziło mi o ten co wrzucił @Zielone krainy . Tylko chodzi mi właśnie o tą różnice w cenie i nie tylko @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 4 Stycznia 2021 @mirecki ten co dałeś to jakiś chinol słabej jakości 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 10 Stycznia 2021 Jesteście mi w stanie powiedzieć czy taka lampa będzie się do czegoś nadawała? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 10 Stycznia 2021 @mirecki ile wat ma ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 10 Stycznia 2021 @Szym 50 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 10 Stycznia 2021 @mirecki pokaż tą lampę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirecki 755 Napisano 10 Stycznia 2021 @Szym To raczej chinol @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zielone krainy Napisano 10 Stycznia 2021 @mirecki Jak nie masz tego w domu na stanie, ale masz zamiar to kupić to sobie odpuść, bo to marnie ulokowane fundusze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach