YoPawu 0 Napisano 29 Listopada 2020 Siemka, czy to może być pleśń? 26 stopni/30-40% wilgotności. Wszystkie liście mają obumarły kolor przez silny deficyt, którego już nie ratowałem, bo to końcówka, ale zaczęły powoli dziwnie wyglądać. Pachną ładnie (zero podejrzanego zapachu), a w środku wydają się zdrowe (2 zdjęcie). Może lepiej już ją ściąć? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Farmerka 231 Napisano 29 Listopada 2020 (edytowane) To nie wyglada na pleśń, tylko na trichomy. Edytowane 29 Listopada 2020 przez Farmerka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YoPawu 0 Napisano 29 Listopada 2020 @Farmerka Chodzi mi o ten brązowy odcień liści i topków @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Urojenie Napisano 29 Listopada 2020 @YoPawu co to za odmiana btw ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
YoPawu 0 Napisano 29 Listopada 2020 @Urojenie Strawberry Lemonade od Barney's Farm. działanie i zapach piękny, ale się zhermiła lekko, słabo stabilna @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano 29 Listopada 2020 @YoPawu to nie plesn brązowieją liście bo topy składniki odżywcze wysysają. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jamajczyk13 106 Napisano 29 Listopada 2020 @YoPawu ojoj.. Już trza kosić ?✂️ @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 30 Listopada 2020 KOSA - NIE widzę tu plechy. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 30 Listopada 2020 Może byc pleśń. Mi tak zaczęło sie robić. Top zaczął robić sie miekki jak zgnite jabłko. Liście zaczęły brązowieć a top gnił od środka @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 30 Listopada 2020 @YoPawu Krzak dokonuje żywota. Jakby spleśniał, to uschły by też topy @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach