Totoro 179 Napisano 6 Stycznia 2021 Azotu to ona miała az nadto bo to ją spaliło i chyba ten cal mag. Mówi się do 3 razy sztuka, kolejne grow lecę dawkami jakie dostałem, zrobiłem sobie poradnik, w którym zebrałem wszystkie istotne informacje i tego się będę trzymał. Aczkolwiek patrząc na te kwiaty widzę ze jednak plon powinien być dobry, postanowiłem tez ściąć je przy bursztynie, na dzień dzisiejszy mają 63 dni, myślę ze jeszcze spokojnie im zostało 5-7 tygodni do ścinki, a w tym czasie powinny się zregenerować i fajnie spuchnąć @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 4 Lutego 2021 Witajcie, Wrzucam jedna fotkę z dziś przed ciemnią. Dziewczyny jutro albo pojutrze będą cięte. Moim zdaniem wyglądają średnio. Podrosły trochę ale mało co napuchły no ale nie dziwie im się. Kolejny update wleci po suszeniu i zważeniu. ps. Zapraszam do nowej fotorelacji, w której jest już nowy ogródek 2 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 6 Lutego 2021 Na pewno syciej niż u mnie. Daj zdjęcie z porównanie np. do zapalniczki tego dużego ropa między pierwszym a trzecim od lewej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 6 Lutego 2021 Witajcie Dziewczyny ścięte, zrobiłem im tylko takie zdjęcia jak poniżej. Dla mnie nie było co porównywać. Nie pykło jak ostatnim razem (puszka monstera). Wrzuciłem mokre na wagę: OG- 850g, BB: 460g Na lewo O.G, prawo B.B O.G O.G B.B B.B I razem 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 6 Lutego 2021 Wiesz ładny wynik Cię czeka ponad 1/4 kg tak około będziesz mieć wiec jest no może trochę mniej, bo z lodygami ważne ale i tak po 100 wyjdzie @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 10 Lutego 2021 (edytowane) Witajcie Suszenie przebiegło szybko i pomyślnie. Trymowanie wolno i pomyślnie xd jeżeli kolejny projekt pójdzie zgodnie z planem to kupię młynek albo torbę to trymowania bo za dużo czasu na to schodzi. Wyniki: Auto Banana Blaze: 87g Auto Glueberry OG: 143g łącznie: 230g Topy strasznie klejące i obsypane pyłkiem, w dodatku na kilku z nich znalazłem krople żywicy co widać na jednym ze zdjęć. Wynik jest nie najgorszy, byłby znacznie większy gdyby nie to spalenie krzaków, topy miały duży potencjał No ale nie napuchły. Trudno, zamykamy ten etap i skupiamy się na nowym. Jak zapale to dam znać jak odczucia ale już w tym momencie zapachy ze słoików są piękne. BB: BB: BB: O.G O.G O.G Całość: Edytowane 10 Lutego 2021 przez Totoro 2 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 10 Lutego 2021 (edytowane) @Totoro to kropla wody czy żywicy ? 🙂 i jaka torba do trymowania ci chodzi ? Edytowane 10 Lutego 2021 przez Szym @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 10 Lutego 2021 @Szym Tak wody bo jeszcze nie wyschło XD. Tak to jest ruda kropla żywicy. "Trymming Bag, dry trymming" albo trymming bowl jedno i drugie to koszt około 500 pln @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 10 Lutego 2021 Dobry wynik jak na auto i z małymi przebojami @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemol8521 81 Napisano 10 Lutego 2021 @Totoro ładnie wyszło kolego @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WielebnyMerry 382 Napisano 10 Lutego 2021 Super, palenie masz na pół roku, akurat żeby zapakować z sezonem pod lampa. No praktycznie w wynik trafiłem. 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 16 Lutego 2021 @Tester mozna przenieść do zakończonych 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Totoro 179 Napisano 4 Marca 2021 @Tester @Tester nie spij bombel @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lamasky 32 Napisano 4 Marca 2021 szacun wielki, pozdro @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach