BrainDMG 1 Napisano 6 Listopada 2020 Witam nie dawno postanowiłem poprzycinać wiatraki, żeby odsłonić szczyty i dzisaj postanowiłem podwiązać szczyty i przyciąć liście które zasłaniały topki i moje pytanie brzmi czy nie przesadziłem z fryzjerem? do końca zostały gdzieś z 3 tygodnie i czy nie będzie żadnych konsekwencji tych działań ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 6 Listopada 2020 Jest dobrze. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrainDMG 1 Napisano 6 Listopada 2020 Nie spowolni to jej kwitnienia albo coś ?? Bo to mój pierwszy raz ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielonyjamajczyk 628 Napisano 6 Listopada 2020 Moja jedna trochę się zatrzymała, ale odbije spokojnie. Poczekasz i ocenisz. Nic jej nie powinno się stać. Wszystko ładnie zrobiłeś ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
BrainDMG 1 Napisano 6 Listopada 2020 Dzięki ciesze się, bo po tym zabiegu nawet najmniejszy bobek ma dostęp do światła, a co za tym idzie plony powinny być większe ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach