Tester 1,408 Napisano 8 Marca 2019 (edytowane) Baby Boom Auto CBD od Kannabia Seed to skrzyżowanie Baby Boom Auto z Najlepszym szczepem CBD. Dziedzicznością Northern Light x Blueberry zapewnia psychoaktywny i mentalny efekt dlatego też spożywać można go przez cały dzień. Roślina wywołuje efekty bardzo mentalne, dzięki czemu można zarządzać procesami zapalnymi, bólami kostno-stawowymi, bezsennością, chorobami zapalnymi jelit, itp. Edytowane 8 Marca 2019 przez Tester @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Golden Boy 14 Napisano 25 Lipca 2019 wydają się spoko geny @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Pudzian 4 Napisano 25 Lipca 2019 Ciekawe jak ta odmiana sprawowała by się na astmę @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester 1,408 Napisano 25 Lipca 2019 @Pudzian jak masz możliwość to próbuj ją do boksa ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Triochomy 5 Napisano 21 Sierpnia 2019 Ciekawy automat @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robson96 0 Napisano 1 Września 2019 Siemanko, jestem nowy w temacie i nie umiem znaleźć wątku na forum. Czy mogę tego automata hodować po prostu w pokoju bez żadnego boxa ani oświetlenia czy średnio? Z góry dzienkuwa @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dominika3 102 Napisano 1 Września 2019 12 minut temu, robson96 napisał: Siemanko, jestem nowy w temacie i nie umiem znaleźć wątku na forum. Czy mogę tego automata hodować po prostu w pokoju bez żadnego boxa ani oświetlenia czy średnio? Z góry dzienkuwa Dobre oświetlenie, box i nawozy to podstawa - oczywiście jeśli chcesz zebrać coś rozsądnego z koleżanki ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach