MarioBongs420 2 Napisano 17 Września 2020 Witam, mam problem ponieważ Amnesia dokładnie za 10 dni powinna być cięta dostaje lekkiej pleśni na topach oraz żółknie, kwiaty stoją w miejscu.. Nabrała fioletowego koloru ale czytałem że to może być od zimnych nocy. Rośnie w podłożu do pomidorów z odpowiednią ilością Ph gleby. Co prawda później wysadzona została niż powinna, na wega dostawała gnój z pokrzywy natomiast na kwitnienie PlantonK do pelargonii. Pomocy! Oraz dziękuję. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 17 Września 2020 Jak dostaje plesni to ja bym ją ciał o suszył jaka by nie była chyba że zapowiadają extra pogodę pozdro Skąd wiesz że dokładnie za 10 dni powinna być cięta ? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarioBongs420 2 Napisano 17 Września 2020 Zbiór na outdoor to 90 dni. Plon strasznie malutki z niej będzie po wysuszeniu A raczej już nie będzie nic puchła. Tu masz zdjęcia Amnesii jak wyglądała tydzień wcześniej @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szym 866 Napisano 17 Września 2020 @MarioBongs420 ale co że opadły liście czy co? może nie podlewałeś @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarioBongs420 2 Napisano 18 Września 2020 @Szym Chodzi mi o kolor liści bo nie wiem czy to od dojrzewania czy coś jej dolega @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach