Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 16 Września 2020 co to może być że przy topach robią sie brązowe liście? @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 16 Września 2020 Jeśli to nie pleśń to może roślina je zjada i tracą barwę 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 16 Września 2020 (edytowane) @glodek18 top sie zrobił troche miękki to moze byc pieśń? Edytowane 16 Września 2020 przez Dobry_Człowiek! @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 16 Września 2020 (edytowane) 5 minutes ago, Dobry_Człowiek! said: @glodek18 top sie zrobił troche miękki to moze byc pieśń? Spróbuj go rozchylić, może da radę tam zajrzeć. Niestety wygląda jak początek pleśni, ale może ona po prostu tak dochodzi Edytowane 16 Września 2020 przez doominik 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 16 Września 2020 @doominik niestety pieśń na dwóch największych topach z roślinki. Gniło od środka nic nie dało uratować. @glodek18 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
glodek18 132 Napisano 16 Września 2020 A dlaczego za duża wilgotnosc ? Słaby mieszający @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 16 Września 2020 6 minut temu, glodek18 napisał: A dlaczego za duża wilgotnosc ? Słaby mieszający Wilgotność dochodzido około 75% jak spia, a w dzień około 60%. Ale tylko w tym tygodniu jest tak bo jest bardzo wiglotne powietrze na zewnątrz. Tak to jest 50% jak śpią i 30 40% w dzien. mam dwa duże wiatraki mieszające osylacyjne. Zdziwiłem sie go akurat na te dwa topy dmuchało najbardziej. @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
doominik 933 Napisano 16 Września 2020 @glodek18 niestety, czasem tak jest. Ja już kilka tłustych topów musiałem wywalić do kosza. czasem rosła tak ciasno, że żaden mieszający nie pomoże, tylko bardzo noska wilgotność w namiocie-u mnie jest ciężko zbić poniżej 50% ze względu na bardzo dużą wilgoć na zewnątrz-często blosko 100% @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dobry_Człowiek! 1,093 Napisano 16 Września 2020 @doominik no to ja mam teraz taką sytuację, na zewnątrz jest 98% wilgotności 1 @Wspomnij Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach